2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست
به خدا ربطی نداره که شما نتونستی از زندگیت استفاده کنی ...خدا به انسان عقل و اختیار داده ...21 سنی ن ...

من نگفتم تقصیر خداهه چرا درست یه چیزی رو نمیخونین برای قضاوت کردن تند تند تایپ میکنین فقط؟ گفتم اینقدر خواست کمکم کنه خودم نخواستم حتی از خدا خجالت میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گفتی روم نمیشه از خدا چیزی بخوام.....

اتفاقا من نظرم اینه که از خدا باید زیاد خواست.....خدا بزرگه و خدایی میکنه.....میده و میبخشه و منت نمیزاره.....خوبی میکنه و از بدی چشم پوشی میکنه....عنایت میکنه و آبرو نمیبره...... لطفش بینهایت و بی منته.....از خدا زیاد بخواه و  شکر گزاری هم بکن.....به صلاحت باشه میده به صلاحت نباشه نمیده یا به تعویق میندازه تا وقتش برسه....در کنار همه مادیاتی که ازش میخوای معنویات رو هم بخواه که یکیش عنایت شکر نعمت هست....

و من الله توفیق 🙏 🙏 

عزیزم ازین حال و هوای مذهب و خدا خواست و خدا نخواست و خدا فلان کارو کرد و...  بیا بیرون حالت خو ...

عزیزم درست پیام رو بخونین من میگم خودم نخواستم نگفتم خدا... منظورم حس سرزنش و ناامیدی خودمه که توی دلم وقتی با حس درونی خدای خودم صحبت میکنم حس شرمندگی دارم

عزیزم ازین حال و هوای مذهب و خدا خواست و خدا نخواست و خدا فلان کارو کرد و...  بیا بیرون حالت خو ...

ایشون این حال و هوا و دوست دارند و حرف شما نوعی بی احترامیه

درثانی شما بزار برای 80 سالگیت به خواست خدا و موضوع های مذهبی فکر کن به مردم چیکار داری؟ 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
همش میگم 4  5 تافرصت عالی در هر زمینه سر راه قراز داد خودم استفاده نکردم دیگه چطور ازش چیزی بخو ...

در رحمت همیشه روت بازه عزیزجان الکی از خدا ناامید نشو این حس جرقه اس برای شروع سه کاری نکن این حستو شیطون دستش بگیره و برعلیه ات استفاده کنه 

حواست باشه ناامیدی بدترین گناهه

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
از اینکه چندتا خواستگار خوبمو برای درس رد کردم بعدم افسردگی کنکور گرفتم و تنبلی خودم تا الان دانشگاه ...

خب اون خواستگارا در قسمت تو نبودن . منم خیلی خواستگار رد کردم . در سن 29 سالگی ازدواج کردم .

اون افسردگی دوران کنکور هم باید میرفتی پیش روانشناس و... کلا حل میشد :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

هیچ وقت دیر نیست مگه چن سالته نامیدی.؟؟؟ ناامید نباش تو هر وقت خدا رو صدابزنی خدا جواب میده ..... سنی نداری عزیزم دوباره شروع کن

سرهنگم من همیشه سربازتم   آقایون با احترام بهتون میگم درخواست دوستی ندین،با خانم یه آقاسرهنگ طرفین🚓👮🔫 
عزیزم درست پیام رو بخونین من میگم خودم نخواستم نگفتم خدا... منظورم حس سرزنش و ناامیدی خودمه که توی د ...

خوب این حست اشتباهه.. 

چون ی جوری میگی انگار فرصتت تموم شده... 

و یه جوری تو ذهنت نتیجه گیری میکنی و خودت رو جای خدا میزاری... تو از کجا میدونی ک خدا خواست و تو نخواستی.... شاید این نخواستن تو در واقع خواست خدا بوده.. ک جوری شده ک تو نخوای.. یعنی خدا خواسته ک اون ازدواج صورت نگیره. یا درست عقب بیوفته.. 

وقتی میگم از فضای این ک مذهب و خدا خواست و نخواست بیا بیرون منظورم این نیست ک کافر شی و .... 

منظورم اینه انقدر خودت رو جای خدا نزاری و هی نگی خدا این کارو کرد... خدا اونجوری خواست ... یا نخواست... 

ببین خودت چی میخوای... 

الان. شروع کنی ب درس خوندن سی و سه سالگی دکتری گرفتی... 

مگه پیر شدی ک اینجوری میگی..

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی و ب لامذهبی محکومم نکنی

تشکر دوست عزیزم⁦❤️⁩

🌺🌺🌺

موفق باشی