2777
2789
عنوان

سریعترین روش از بین بردن جای جوش

10699 بازدید | 6 پست

مهم نیست چه راه و روش هایی رو امتحان کردین اما بعضی وقتا به نظر میاد جای جوش از بین نمیره! بنابر این من با دو متخصص پوست ارتباط بر قرار کردم و ازشون خواستم برای برطرف کردن این مشکل مارو راهنمایی کنن ولی اول از همه مانند بقیه مشکلات پوستی قبل از این که راه حل رو معرفی کنم باید بهتون بگم چجوری باید از این مشکل جلوگیری کنید!

چه چیزی باعث به وجود آمدن آکنه میشه؟

آکنه وقتی به وجود میاد که فولیکول مو ( یک دستگاه پوستی پستانداران است که تولیدکننده مو می‌باشد) توسط سیبوم ( چربی طبیعی تولیدشده توسط پوست بدن ) و پوست های مرده مسدود بشه و درنهایت موجب پیدا شدن انواع جوش ها بشه! اگر شما با آکنه شدید دست و پنجه نرم می‌کنید احتمالا تجربه آکنه کیستیک رو هم داشتید که به این معنی هست که عفونت به عمق پوست شما نفوذ کرده! و باعث ایجاد تورم منافظ و به وجود آمدن برآمدگی چرکی شده.

ما انواع آکنه رو داریم و باید با هر کدوم به روش خاصی برخورد کنید پس برای پیدا کردن راه حل ادامه این مطلب رو مطالعه کنید.

چرا جای اکنه باقی میمونه؟

طبق گفته های دکتر دی ( Dr Doris Day) ((جای زخم یک تغییر شدید در بافت پوست هست! )) و در ادامه دکتر گوهارا (Dr. Mona Gohara) برای ما توضیح داد که (( دو حالت مختلف پس آکنه به وجود می‌آید، شکل اول زخم هایی هستند که به طور کلی دائمی ترن و نتیجه جوش های ملتهب یا کیستیک درمان نشده هستن و همیشه باقی میمونن و مورد دوم بعضاٌ در حد تغییر رنگ باقی میمونن ( مخصوصا در پوست های تیره تر) وبر‌خلاف مورد قبلی داعمی نیستن و قابل درمانن!))

اگر مقاله براتون جالب بود پیشنهاد میکنم ادامش رو از لینک زیر بخونید:

سریعترین روش از بین بردن جای جوش

ادمین سایت محصولات پوستی : rangdoneh.com

ببینین با مصرف دارو یا استفاده مداوم از کرم درمانی نتیجه نمیده

دنبال دکتر خوب صرفا برای لیزر باشین من خودم تجربه هر دو مورد رو داشتم

البته باید به تعداد جلسات لازم حتما دوران درمان رو طی کنین.

پوست هر فردی با فرد دیگه کاملا متفاوته و برای هر پوستی و هر مشکل پوستی ی درمان مشخص و منحصر بفرد نیازه که کار هر کسی نیست و باید حتما زیر نظر پزشک انجام بشه البته این فقط نظر منه . برای دوستانی که مثل من فکر میکنن من میتونم دکتری رو معرفی کنم که خودم چندین ساله که تحت مراقبت های ایشونم و البته در شرایط کنونی ایشون مشاوره آنلاین پوست هم انجام میدن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من برای جوانسازی صورتم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

عزیزم من برای جوانسازی صورتم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم ...

وای شما هم پیش خانم دکتر عباسی رفتین من ۶ ساله تمام کار های پوستی و زیباییمو پیششون انجام میدم واقعا خیلی عالی هستن😍😍

وای شما هم پیش خانم دکتر عباسی رفتین من ۶ ساله تمام کار های پوستی و زیباییمو پیششون انجام میدم واقعا ...

خانم دکتر عباسی بهترین دکتریه که من میشناسم واقعا خیلیی راضیم

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دست ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه ۱۵۰۰ هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن  معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو  همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639

از همدان ارسال میکرد البته فقط برای خودش اصله  اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید

شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه