مهم نیست چه راه و روش هایی رو امتحان کردین اما بعضی وقتا به نظر میاد جای جوش از بین نمیره! بنابر این من با دو متخصص پوست ارتباط بر قرار کردم و ازشون خواستم برای برطرف کردن این مشکل مارو راهنمایی کنن ولی اول از همه مانند بقیه مشکلات پوستی قبل از این که راه حل رو معرفی کنم باید بهتون بگم چجوری باید از این مشکل جلوگیری کنید!
چه چیزی باعث به وجود آمدن آکنه میشه؟
آکنه وقتی به وجود میاد که فولیکول مو ( یک دستگاه پوستی پستانداران است که تولیدکننده مو میباشد) توسط سیبوم ( چربی طبیعی تولیدشده توسط پوست بدن ) و پوست های مرده مسدود بشه و درنهایت موجب پیدا شدن انواع جوش ها بشه! اگر شما با آکنه شدید دست و پنجه نرم میکنید احتمالا تجربه آکنه کیستیک رو هم داشتید که به این معنی هست که عفونت به عمق پوست شما نفوذ کرده! و باعث ایجاد تورم منافظ و به وجود آمدن برآمدگی چرکی شده.
ما انواع آکنه رو داریم و باید با هر کدوم به روش خاصی برخورد کنید پس برای پیدا کردن راه حل ادامه این مطلب رو مطالعه کنید.
چرا جای اکنه باقی میمونه؟
طبق گفته های دکتر دی ( Dr Doris Day) ((جای زخم یک تغییر شدید در بافت پوست هست! )) و در ادامه دکتر گوهارا (Dr. Mona Gohara) برای ما توضیح داد که (( دو حالت مختلف پس آکنه به وجود میآید، شکل اول زخم هایی هستند که به طور کلی دائمی ترن و نتیجه جوش های ملتهب یا کیستیک درمان نشده هستن و همیشه باقی میمونن و مورد دوم بعضاٌ در حد تغییر رنگ باقی میمونن ( مخصوصا در پوست های تیره تر) وبرخلاف مورد قبلی داعمی نیستن و قابل درمانن!))
اگر مقاله براتون جالب بود پیشنهاد میکنم ادامش رو از لینک زیر بخونید:
سریعترین روش از بین بردن جای جوش