2777
2789
عنوان

وسواس فکری دارم؟بوس کردن بچه

321 بازدید | 21 پست

من باردارم.یه وسواس که خودم دارم اینه زیاد از بوس کردن خوشم نمیاد و بنظرم کثیفه.بجز شوهرم که عادیه برام هرکی از بچگی بوسم میکرد پاک میکردم.الانم فکرشو میکنم بعدا یکی بچمو بخواد بوس کنه بدم میاد.همش فک میکنم باید با دستمال اول لپشو پاک کنم بعد خودم بوسش کنم.

غیر عادیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا و ابدا نزار بوسش کنن وتمام.....کسی حق نداره بچه منو بوس کنه حتی خواهرم مادرم هر کی مادشوهر وغیره....یه نوزاد تحمل نفس بزرگترا رو نداره...یه بزرگسال هزاران میکروب داره آب دهنش سیبیل مردا صورتشون....باید قبلش بگی نبوسن ,خجالتم نکش.

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من خودمم بدم میومد☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان ک فصل مریضیه و بیماریه 

بهانه کن بگو بوسیدن ممنوعههههه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اصلا کسی نباید صورت بچه رو ببوسه وقتی دنیا اومد قاطع بگو خودت هم سرش رو ببوس

من حتی یک سالشم بشه باز بدم میاد.یعنی بجز منو باباش هرکسی بوس کنه احساس میکنم باید پاک کنم صورتشو. یه حسی مثه تو لیوان کسی آب خوردن دارم

وقتی بچه دار شدی اینقدر بر خلاف میلت رفتار میکنن که برات عادی میشه.در کل نوزاد رو که نباید بوسید.حالا بزرکتر که بشه راه فراری نیس.

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
من حتی یک سالشم بشه باز بدم میاد.یعنی بجز منو باباش هرکسی بوس کنه احساس میکنم باید پاک کنم صورتشو. ی ...

واقعا هم همینطوریه,من از بدس متنفرم به جز همسرم مثل شما بقیه هم اخلاقمو میدونن ....بچم وقتی دنیا اومد اون موقع هم آنفولانزای لعنتی بود.مهمون اومد بهشون بچه رو از دور نشون دادم کفتم ببخشید نمیتونم بیارم نزدیکتر واین که ممنون میشم بهش دست نزنین و نه از دستش ونه از صورتش بوس نکنین...دست وصورت چه فرقی میکنه بچه دستشو میکنه دهنش دیگه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اصلا و ابدا نزار بوسش کنن وتمام.....کسی حق نداره بچه منو بوس کنه حتی خواهرم مادرم هر کی مادشوهر وغیر ...

عزیززم حتی یکسالش ایناهم بشه باز نمیزاری شما؟چون من واسه یکسالگی بدم میاد.شوهرم حتی روبوسی کنه با یکی بعدش من دیگه بوسش نمیکنم میگم صورتتو بشور بدم میاد. واقعا برای بچه خیلی بدتره... باید جلو بقیه خودم فکنم بوسش نکنم تا بدونن حساسم

اصلا کسی نباید صورت بچه رو ببوسه وقتی دنیا اومد قاطع بگو خودت هم سرش رو ببوس

اووه اینقدر خودمو ب زمین زدم ک کسی بوسش نکنه اما انکار با دیواری😑😑😑

هرچیم میگفتم وااای پسر نازم دلم نمیاد بوست کنم بوت میکنم اصلا انگار داشتم براخودم میگفتم 

اوایل خیلی  حرص میخوردم الان عین خیالم نیس میام خونه صورتشو میشورم چون اگ وسواس داشتم عصبی  میشدم 

خانواده خودم اصلا بوسش نکردن واس اینکه همسرمو خرص بدم فقط وقتی از پیش خانوادشون میام صورتشو میشورم😑😂

منم رو بچه خواهرم حساسم کسی بوسش کنه با اینکه 4 سالشه خودم باردارم بچم ب دنیا بیاد کسی بوسش کنه دیوونه میشم،😑

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد