2777
2789

من عاشق اسم ارادم دیشب خواب دیدم امامزاده بودم یه اقارو دیدم رفتم پیشش گفتم تا چند ماه دیگه پسرم داره به دنیا میاد اسمشو میخوام بزارم اراد گفت اهورا اسم خداست اسمشو بزار اهورا.... حقیقت من خیلی خوابرو جدی نگرفتم ولی واسه مامانم تعریف کردم میگه قسمتش این اسمه بزار اهورا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بزار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم خواب ذیدم خدا یه دختر بهم داده بهمم میگن اسمش سودا ست،،، بعد چن  ماه باردار شدم الانم میخام بزارم زهرا،، نبابا الان فکرت مشغوله از این خوابا زیاد میبینی

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

فک نکنم الان مامان منم چون من ۱۲ سال دیر بدنیا اومدم یه اسم قشنگ تو نظرش بوده گفتن نه باید از اسمای حضرت فاطمه بزاری من قصدم توهین نیست ولی اسممو دوس ندارم به مامانمم گفتم اشتباه کردی چرا گوش کردی خب ... مال شما که دیگه یه خوابه. فقط😁

مامانم دوس داشت اسم داداشمو بزاره رضا یه شب خواب میبینه رفته پیش یه سیدی بهش میگه اسمو بزار محمد ... مامانمم واسه اینکه هم رضا باشه هم محمد گذاشت محمد رضا 🙃

اهورا خوبه میتونی تو خونه اراد صداش کنی