من عاشق اسم ارادم دیشب خواب دیدم امامزاده بودم یه اقارو دیدم رفتم پیشش گفتم تا چند ماه دیگه پسرم داره به دنیا میاد اسمشو میخوام بزارم اراد گفت اهورا اسم خداست اسمشو بزار اهورا.... حقیقت من خیلی خوابرو جدی نگرفتم ولی واسه مامانم تعریف کردم میگه قسمتش این اسمه بزار اهورا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
خاله منم ی خواب مشابه این دیده بود و اسم بچش شد علیرضا با اینکه همیشه میگفت اسم عربی نمیخواد بذاره. به نظرم زنای حامله ازین خوابا زیاد میبینن ب خاطر دغدغه های ذهنیشون
شوهرم یکی دو بار گفت ولی من فقط میگفتم اراد عاشق اسم ارادم
شاید واسه همون تو ذهنت همچین خوابی رو دیدی چون ناخودآگاه ادم خیلی عجیبه میگم،باز اگه تا حالا نشنیده بودی و یا تو فکرت نبود یا مثلا معنی اسم رو نمیدونستی اونطوری احتمال رویای صادقه میرفت
یعنی معنی داشته؟ تو فکرشم نخوابیدم ولی مامانم میگه قسمت بچت این اسمه
عزیزم من از اطرافیان شنیدم بعضی خانم های باردار خواب میبینن مثل شما و اسم بچه رو همون انتخاب میکنن
ولی در واقع نمیدونم اگه جای شما بودم چیکار میکردم
در ضمن هم اسم آراد زیباست و هم اهورا
سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
شاید واسه همون تو ذهنت همچین خوابی رو دیدی چون ناخودآگاه ادم خیلی عجیبه میگم،باز اگه تا حالا نشنیده ...
معنیه اسمو نمیدونستم شوهرم یبار گفت اهورا البته شوهرم هر روز یه اسم رو بچه میزاره یه روز صبح بیدار میشه میگه رهام یه روز میگه کسری یه روز میگه امیر علی ولی من فقط فقط میگفتم اراد صبح یاد خوابم افتادم تو نت سرچ کردم دیدم اسم خداس دو دل شدم