saaa مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عنوان آی یو آی | مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست سلام خانوما من شش روزه آی یو آی کردم از روز دوم سینه درد شدید گرفتم کسی تجربه داره از چی میتونه باشه دکتر شبی یه شیاف پروژسترون داده از اونه؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤ 1399/03/25 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 بانو عمارت جان خطاب به شما: نتونستم ريپلاي كنم بابا هنوز كه قطعي معلوم نشده من از اول هيچ علايمي ن ... منم کل علائمم رفته همه چی 😅فقط امروز گریم گرفته چشامو میبندم اشک میریزه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 دکتر بمن گفت ای یو ای ۴و نیم میگیره ای وی اف ۱۲ تومن وای چه خبره برا آی یو آی کلا ۲۰ درصد احتمال داره بگیره خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 ای وی اف نمیدونی؟؟؟ فک کنم ۸ میلیون خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 بخدا گفت هزینش اینهمه میشه یه ازمایش پی سی تی گرفت ازم ۲۵۰ شد
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 منم کل علائمم رفته همه چی 😅فقط امروز گریم گرفته چشامو میبندم اشک میریزه اخ اخ يادته چقدر علايم داشتي؟توكلت به خداشمام هنوز وقت داري خيلي سنتون اكي هستمن برات صلوات فرستادمان شاء الله با هم مامان ميشيم🌸
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 دکتر بمن گفت ای یو ای ۴و نیم میگیره ای وی اف ۱۲ تومن اي يو اي من كلا شد ١٦٠٠ ١٧٠٠چقدر گرون ٤ تومندو بار ميشه انجام داد مركز ناباروري
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 اخ اخ يادته چقدر علايم داشتي؟ توكلت به خدا شمام هنوز وقت داري خيلي سنتون اكي هست من برات ص ... اره مرسی عزیزم انشاالله انشاالله مامان بشیم من وقت دادم دیگه هزینشو ندارم😔😔😔😔😔😔 خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 من میگم منکه یبار شدم قبلا شاید حکمتی توشه هی میگن مشکل ندارید چیکار کنم نمیدونم مشکل داشته باشه ادم حلش میکنه وقتی بی مشکل باشی سردر گمی
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 اي يو اي من كلا شد ١٦٠٠ ١٧٠٠ چقدر گرون ٤ تومن دو بار ميشه انجام داد مركز ناباروري نه بابا من مطب انجام دادم بهترین دکتر کلا شد ۱۷۰۰ چه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 من والا یه ویزیت و ازمایشو سونو یه ازمایش شوهرم واسم یه تومن در اومد
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 من میگم منکه یبار شدم قبلا شاید حکمتی توشه هی میگن مشکل ندارید چیکار کنم نمیدونم مشکل داشته باشه ادم ... نگو نگو مشکل داشته باشم منم همیشه ناشکری میکردم میگفتم خدا مشکل داشته باشم برم عمل خدا صدامو شنید یه عالمه زجر کشیدم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 من والا یه ویزیت و ازمایشو سونو یه ازمایش شوهرم واسم یه تومن در اومد کدوم شهر هستید؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 اره مرسی عزیزم انشاالله انشاالله مامان بشیم من وقت دادم دیگه هزینشو ندارم😔😔😔😔😔😔 اول از همه كه اين ماه مامانيشك به دلت راه نده خدا رو شكر كن جوونيد و وقت داريد كار مي كنيد پول در مياريدسني نداري عزيزم تازه شما تخمدانهاتون تخمك هاي بهتري دارهذخيره تخمدانتون اكيهمن دلم برات روشنهبد به دلت راه نده
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 میگم از عکس رنگی و سونو ازمایشا هیچی در نیومد من تخمک گذاریم دردناک یعنی روز تخمک گذاریمم حتی میدونم امکان داره لاپاراسکوپی کنم بگم مشکل دارم یانه