2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 239 پست
من میگم منکه یبار شدم قبلا شاید حکمتی توشه هی میگن مشکل ندارید چیکار کنم نمیدونم مشکل داشته باشه ادم ...

مهسا جان همسرت مجدد ازمايش بدن جاي معتبر

وقتي قبلا باردار شدي شايد همسرت بايد چك بشن دقيق تر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول از همه كه اين ماه ماماني شك به دلت راه نده  خدا رو شكر كن جوونيد و وقت داريد كار مي كنيد ...

انشااللله خدا از دهنت بشنوه خدا کمکمون کنه این ماه هر کی میبینه منو میگه مامان میشی شوهرم میگه صددر صد مثبت هست خودم ناامیدم یکم خودم چون رفتم عمل فقط واسه اون یکم امید دارم که بعد عمل هست میگیره 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
چه بهتر تازه شما مطب بودي

اره مطب بودم

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
انشااللله خدا از دهنت بشنوه خدا کمکمون کنه این ماه هر کی میبینه منو میگه مامان میشی شوهرم میگه صددر ...

نا اميد اصلا نباش

هنوز كه معلوم نيست

جلو جلو خدا رو به خاطر فرزند سالمي كه بهت هديه ميده شكر كن. 

چه بهتر تازه شما مطب بودي

اونایی که بیمه تکمیلی دارن راحت پول آی یو آی رو میگیرن پول عمل همه چی رو کاش ماهم بیمه تکمیلی داشتیم

نا اميد اصلا نباش هنوز كه معلوم نيست جلو جلو خدا رو به خاطر فرزند سالمي كه بهت هديه ميده شكر كن.&n ...

انششاالله نی نی کوچلومون دیگه بیاد تو دلمون انتظار سخته بخدا 

واقعا بیمه تکمیلی پول نمیخاد

میرن میگیرن از بیمه