2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 239 پست
اي بابا من همه چيمم ازاد بود بيمه معمولي هم نيستم

ما هم بیمه معمولی نیستیم دفترچه آبجیمو بردم دارو ها نصف نصف فرق کرد

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه دوتا ازمایشگاه تو اطراف منزلمون رفتیم 

والا من خودم كه تحقيق مي كردم مي گفتن كه بريد مراكز ناباروري اونجا دقيقه

مثلا چند نفر ازمايشگاه معمولي از دادن خوب بوده و لي مركز ناباروري گفته كه نه ضعيفن

من بیمه تکمیلی هستم فکر کردم برای لی یو ای نمیشه

خوشبحالت برو تا وقتی بگیره آی یو آی کن  از بیمه بگیر

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
والا من خودم كه تحقيق مي كردم مي گفتن كه بريد مراكز ناباروري اونجا دقيقه مثلا چند نفر ازمايشگاه معم ...

اره مراکز ناباروی همه چیرو جدا میکنه مرده زنده بی شکل خیلی خوبه 

من اگر ببار نگرفت دیگه نمیرم  کلا خسته شدم

ناامید نباش ادامه بده انشاالله نتیجه میگیری یه جایی مشکل داریم که نمیگیره 

من میترسم برم ای یو ای نگیره 

خب دیگه ۲۰ درصد احتمال داره 

من میترسم برم ای یو ای نگیره 

نترس

ما هم همه مثل شما

چند ساله تلاش كرديم

اگر واقعا فرزند ميخواي بايد تلاش كني بسپري به خدا

راستي سنتون چقدره؟ اگر دوست داشتي جواب بده عزيزم

نترس ما هم همه مثل شما چند ساله تلاش كرديم اگر واقعا فرزند ميخواي بايد تلاش كني بسپري به خدا راس ...

اره همه به من میگن سنت کمه خیلی عجله داری ولی من واقعا عاشق بچه هستم خیلی دوست دارم راضی هستم نصف عمرم بره بچه دار بشم  نمیدونم که چه حکمتیه خیلب خیلی دوست دارم حتی پیش بابام هم گریه میکنم 

من ۳۱ همسرم ۳۳ من یه بارداری تو ازدواج اول داشتم سه قلو بود یه بارداری تو ازدواج دوم با پسر عموم داش ...

اون وقت صددرصد از همسرتون هست چون شما میمونین به بچه فقط سقط میشه که اونم با دارو کنترل میشه

اره همه به من میگن سنت کمه خیلی عجله داری ولی من واقعا عاشق بچه هستم خیلی دوست دارم راضی هستم نصف عم ...

نه تورو خدا مامان باباتو ناراحت نكن

بگو برات دعا كنن كه دعاشون گيراست

من هميشه جلوشون ظاهر و حفظ مي كنم

ميگم برام دعا كنيد

شايد تا الان صلاحت نبوده

اين ماه ان شاء الله ميشه