2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 239 پست
من ۳۱ همسرم ۳۳ من یه بارداری تو ازدواج اول داشتم سه قلو بود یه بارداری تو ازدواج دوم با پسر عموم داش ...

منم نظرم همينه

همسرت بايد جاي مطمين چك بشن

چه ژنتيك چندقلويي هم داري ❤️

چون دو بارم سقط داشتي خودتم حتما برو جاي خوب ويزيت بشي

نه تورو خدا مامان باباتو ناراحت نكن بگو برات دعا كنن كه دعاشون گيراست من هميشه جلوشون ظاهر و حفظ م ...

انشالله اونا اونقدر استرس میگیرن که نمیرم که روزا بگزره مامانم گفته حامله بشی ۴ ماه میمونی خونه ما  تا بچه جاشو بگیره خدا یه نی نی بده دیگه هیچی نمیخوام هیچی

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم نظرم همينه همسرت بايد جاي مطمين چك بشن چه ژنتيك چندقلويي هم داري ❤️ چون دو بارم سقط داشتي خود ...

متم همیشه میگم کاش دوقلو بشه راحت بشم😆😆😆 شوهرم میگه خدایکیشو بده کافیه 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
من بارداری اولم چون بی دقتی میکردم کار زیاد میکردم بچم نموند اون روز یادمه یه عالمه لباس شسته بودم د ...

انشاالله به زودی جواب میگیری 

ان شاء الله اين ماه هديه اتو بگيري از خدا الهي امين

همچنین عزیزم انشاالله برا هممون خوب باشه 

ان شاء الله اين ماه هديه اتو بگيري از خدا الهي امين

حالا واسه آزمایش شما دو روز موند من باید تا ۷ صبر کنم

خوب یه چیزیم هست من تو بارداری اولم شرایط بدی داشتم نمیخواستم بچه اصلا خیلی شرایطم بد بود رفتم سونو گفت دوقل خیلی ناراحت بودم وقتی بدنیا اومدن مرده بودن چون شش ماهو نیم بودن فهمیدم سه قلو هستن گفتم حکمت خداست چون همسر بدو بی مسولیت معتاد و دزد بود گفتم شکر میگم شاید اون موقع شکر کردم خدا گذاشته تو کاسم 

اخ اخ اينش سخته انتظارش سخته باز من سه شنبه تكليفم مشخص ميشه😀

اره خوبه واسه شما نمیدونم دکتر چرا واسه من آز ننوشت گفت برو دو روز بگزره بیا منم وقتمم پنج شنبه هست اگه نشم باید تا شنبه صبر کنم