2777
2789
عنوان

مهاجرت

150 بازدید | 21 پست

بچه ها من ۱۸ سالمه دو تا کار میتونم انجام بدم

سال دیگه کنکور بدم یه رشته برم

یا سال دیگه بورسیه بشم مهاجرت تحصیلی کنم یه کشور دیگه

شرایطش رو دارم

شما بودید چیکار میکردید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ویزام اومد بورسیمم گرفتم میخام سپتامبر برم

خوشبحالتتتت خیلی خوشحالم براتتتت

چه رشته ای میخوای بخونی کدوم کشور میری

البته اگه دوست داشتی بگو چون منم میخوام بورسیه بشم ازت میپرسم قصد فضولی ندارم🙂

خوشبحالتتتت خیلی خوشحالم براتتتت چه رشته ای میخوای بخونی کدوم کشور میری البته اگه دوست داشتی بگو چون ...

حتمااااا عزیزممم

من پزشکی روسیه قبول شدم پارسال مدرک زبان نداشتم به جای کنکور نشستم سخت زبان خوندم ایلتس گرفتم بعد یه ایجنت اون ور پیدا کردم رفت کارای پذیرشمو کرد حدودا کلا ۸ هزار دلار شد و همه مدارکمم درست ترجمه کرد دیپلم ابی گرفتم و شهریه دانشگاهمم سالی۳ هزار دلار باز سوالی داشتی بهم بگو

حتمااااا عزیزممممن پزشکی روسیه قبول شدم پارسال مدرک زبان نداشتم به جای کنکور نشستم سخت زبان خوندم ای ...

خیلی عالیه موفق باشیییی

الان راضی هستی؟ من نمیدونم چیکار کنم منم مثل شما سخت زبان بخونم و بورسیه بشم یا سال دیگه کنکور ایران بدم منم برای پزشکی میخوام برم

خیلی عالیه موفق باشییییالان راضی هستی؟ من نمیدونم چیکار کنم منم مثل شما سخت زبان بخونم و بورسیه بشم ...

ببین مهاجرت توی این سن کم و درس خوندن به زبان غیر مادری سختی های خودشو داره فکر نکن از کنکور راحت تره ولی من بهت پیشنهاد میدم زبان بخونی و بورسیه بشی اگه تمکن مالی داری چونکه این یع مسیر متفاوته که نیاز به شهامت داره و باعث میشه خیلی رشد کنی و همین طور مهاجرت توی کارشناسی خیلی راحت تره چون کلا به پزشکی بورسیه نمیدن ولی اگه بری همونجا از اول بخونی راحت تری و همین که کنکور ایران اصلادعادلانه نیست و ارزش وقت کذاشتن نداره و اگه مطمئنی میتونی بری قطعا برو نمون

ببین مهاجرت توی این سن کم و درس خوندن به زبان غیر مادری سختی های خودشو داره فکر نکن از کنکور راحت تر ...

ببخشید وقتت رو میگیرم🥲🙏🏻

من تمکن مالی دارم ولی زیاد نیست میگن ایتالیا بورسیه میکنه برای دانشگاه رایگانه و هزینه زندگی هم بهت میده که بری اونجا تحصیل کنی یعنی در کل نیازی به سرمایه نیست سطح زبانم b2 یعنی در حد آیلس ۶ میشه فقط یه آزمون ورودی داره که اون به زبان انگلیسیه ولی خیلی راحت تر از کنکور ایرانه

نظر شما چیه؟ چیکار کنم