ببین المان برای رشته های پزشک یو انا عموما زبان انگلیسی نداره اگرم داشته باشه معدل خیلی بالا میخواد در حد نهایت 19.90 اینا،،،تمکن هم بلوکه میشه و نمیتونی از پول تمکنت برای زندگیت استفاده کین،،، با توجه به رشتت مدرک تافل یا ایلتس نیاز داری
ایتالیا تمکنش خیلی زیاده مثل المان ولی بلوکه نمیشه،،، اما ازمون داره که برخلاف تصورت خیلی هم رقابتیه چون سطح سوالات اسون مطالب گسترده و رقابت برای قبولی سر یه سوال غلط یا نزدست ،، ایلتس یا تافل هم نیاز داره
روسیه شرط معدل پایینی داره،، گل هزینه هات با خودته ولی نه ازمون ورودی داره نه ازمون زبان تا اونحایی که میدونم پول دانشگاهم باید بدی حق کار هم نداری و حتما باید خانواده ساپورتت کنه
ترکیه هم هست شرایطشو نمیدونم ولی فکر میکنم اونم حق کار نداره
چین ژاپن هم هستن که یسری شون بورسیه هم میدن با مدرک زبان انگلیسی ولی رشته های خیلی تاپ رو نمیتونی به انگلیسی بخونی و باید چینی بلد باشی فکر میکنم البته
اسپانیا هم هست ولی خیلی خبر ندارم
اما اینو در نظر بگیر که ایا بعدش میخوای دوباره مهاجرت کنی یانه؟مثلا اغلب کسایی که میرن ایتالیا بعدا مقصدشون المانه خب اگه کسی میتونه بره المان بره ی رشته ی پایین تر توی المان
و بعدم باید ببینی مدرک اون دانشگاه اون کشور مورد تایید مقصد دونت هست یانه مثلا اگه به برگشت به ایران فکر میکنی باید ببینی ایران مدرک اون کشورو قبول داره یا نه به همین تناسب برای کشور های دیگه مثل استرالیا امریکا و اینا
گپ تخصیلی هم باید چک کنی
ولی یچیزی دوستانه بهت بگم من خودم فکرم مهاجرته ولی الان دارم میفهمم که برا من م به شخصه کنکور راحت بود چون من هم زبان اختصاصی باید یاد بگیرم هم دروسو باید به انگلیسی بخونم که خیلیاشون از پایه با ایران فرق داره بقیشونم که مشابهه من فراموش کردم یعنی کنکور از لحاظ راحتی برای من اپشن بهتری بود ولی من نمیتونم اینجا بمونم دیگه و دوست دارم برم پس برای من ارزششو دارهولی تو اگه بین کنکور و مهاجرت موندی بدون که کنکور خیلی راحت تره مسیرش منابعش خودش یچیز مشخصیه ولی مهاجرت نه