2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 239 پست
منم دوقلو دوووووسسستتتت

خدا کنه آخر این تایپیک هممون خوشحال باشیم 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
اره خوبه واسه شما نمیدونم دکتر چرا واسه من آز ننوشت گفت برو دو روز بگزره بیا منم وقتمم پنج شنبه هست ...

دوره هات از من طولاني تره شايد به اين علته

من ٢٨ روزه است دوره هام

ولي كلا اينجا كه من ميرم دو هفته بعد اي يو اي به همه ازمايش ميدن

ميخواي شمام ميتوني سه شنبه از بدي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوره هات از من طولاني تره شايد به اين علته من ٢٨ روزه است دوره هام ولي كلا اينجا كه من ميرم دو هفت ...

دوره های منم ۲۸ روزه هست سه شنبه میشه درست ۳۰ روز از آخرین پریودم بزار با حرف دکتر برم بی بی میزنم دیگه چیکار کنم

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
دوره های منم ۲۸ روزه هست سه شنبه میشه درست ۳۰ روز از آخرین پریودم بزار با حرف دکتر برم بی بی میزنم د ...

عه

اره پس صحبت كن

دو روز از موعدتم گذشته

احتمال زياد مشخص بشه

اثر امپول هم كه ديگه از بدنمون رفته

عه اره پس صحبت كن دو روز از موعدتم گذشته احتمال زياد مشخص بشه اثر امپول هم كه ديگه از بدنمون رفت ...

سلام گلم چه خبر بی بی زدی 

سلام متشكرم شما خوبي؟ من فردا ازمايش ميدم برام دعا كن خيليييي

انشاالله خیلیییی خوب بشه برات مثبت بشه 

چه خوب ميشه با هم باردار بشيم 

من شدید علایم پریود دارم  میشم پریود میدونم انشاالله برا تو خوب باشه

مرسي به همچنين براي شما فردا ميگم بهت جوابشو حتما

اره منتطرم

به نظرم داشته باشيم احتمال بارداري بيشتره

نه اخه شدیده هر موقع پریود بشم اینجوری میشم کامل مشخصه که شیاف جلوشو گرفته