saaa مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عنوان آی یو آی | مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 239 پست سلام خانوما من شش روزه آی یو آی کردم از روز دوم سینه درد شدید گرفتم کسی تجربه داره از چی میتونه باشه دکتر شبی یه شیاف پروژسترون داده از اونه؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤ 1399/03/25 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 منم دوقلو دوووووسسستتتت خدا کنه آخر این تایپیک هممون خوشحال باشیم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 اره خوبه واسه شما نمیدونم دکتر چرا واسه من آز ننوشت گفت برو دو روز بگزره بیا منم وقتمم پنج شنبه هست ... دوره هات از من طولاني تره شايد به اين علتهمن ٢٨ روزه است دوره هامولي كلا اينجا كه من ميرم دو هفته بعد اي يو اي به همه ازمايش ميدنميخواي شمام ميتوني سه شنبه از بدي
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 دوره هات از من طولاني تره شايد به اين علته من ٢٨ روزه است دوره هام ولي كلا اينجا كه من ميرم دو هفت ... دوره های منم ۲۸ روزه هست سه شنبه میشه درست ۳۰ روز از آخرین پریودم بزار با حرف دکتر برم بی بی میزنم دیگه چیکار کنم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 دوره های منم ۲۸ روزه هست سه شنبه میشه درست ۳۰ روز از آخرین پریودم بزار با حرف دکتر برم بی بی میزنم د ... عهاره پس صحبت كندو روز از موعدتم گذشتهاحتمال زياد مشخص بشهاثر امپول هم كه ديگه از بدنمون رفته
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عه اره پس صحبت كن دو روز از موعدتم گذشته احتمال زياد مشخص بشه اثر امپول هم كه ديگه از بدنمون رفت ... سلام گلم چه خبر بی بی زدی خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 سلام گلم چه خبر بی بی زدی سلام متشكرم شما خوبي؟من فردا ازمايش ميدمبرام دعا كن خيليييي
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 سلام متشكرم شما خوبي؟ من فردا ازمايش ميدم برام دعا كن خيليييي انشاالله خیلیییی خوب بشه برات مثبت بشه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 چه خوب ميشه با هم باردار بشيم من شدید علایم پریود دارم میشم پریود میدونم انشاالله برا تو خوب باشه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 انشاالله خیلیییی خوب بشه برات مثبت بشه مرسي به همچنين براي شمافردا ميگم بهت جوابشو حتما
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 من شدید علایم پریود دارم میشم پریود میدونم انشاالله برا تو خوب باشه عهمن علايمم ندارم
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 مرسي به همچنين براي شما فردا ميگم بهت جوابشو حتما اره منتطرم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 به نظرم داشته باشيم احتمال بارداري بيشتره نه اخه شدیده هر موقع پریود بشم اینجوری میشم کامل مشخصه که شیاف جلوشو گرفته خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤