2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست
بانو عمارت جان خطاب به شما: نتونستم ريپلاي كنم بابا هنوز كه قطعي معلوم نشده من از اول هيچ علايمي ن ...

منم کل علائمم رفته همه چی 😅فقط امروز گریم گرفته چشامو میبندم اشک میریزه 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر بمن گفت ای یو ای ۴و نیم میگیره ای وی اف ۱۲ تومن 

وای چه خبره برا آی یو آی کلا ۲۰ درصد احتمال داره بگیره

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
ای وی اف نمیدونی؟؟؟

فک کنم ۸ میلیون

منم کل علائمم رفته همه چی 😅فقط امروز گریم گرفته چشامو میبندم اشک میریزه 

اخ اخ 

يادته چقدر علايم داشتي؟

توكلت به خدا

شمام هنوز وقت داري خيلي سنتون اكي هست

من برات صلوات فرستادم

ان شاء الله با هم مامان ميشيم🌸

اخ اخ  يادته چقدر علايم داشتي؟ توكلت به خدا شمام هنوز وقت داري خيلي سنتون اكي هست من برات ص ...

اره مرسی عزیزم انشاالله انشاالله مامان بشیم من وقت دادم دیگه هزینشو ندارم😔😔😔😔😔😔

اي يو اي من كلا شد ١٦٠٠ ١٧٠٠ چقدر گرون ٤ تومن دو بار ميشه انجام داد مركز ناباروري

نه بابا من مطب انجام دادم بهترین دکتر کلا شد ۱۷۰۰ چه 

من میگم منکه یبار شدم قبلا شاید حکمتی توشه هی میگن مشکل ندارید چیکار کنم نمیدونم مشکل داشته باشه ادم ...

نگو نگو مشکل داشته باشم منم همیشه ناشکری میکردم میگفتم خدا مشکل داشته باشم برم عمل  خدا صدامو شنید یه عالمه زجر کشیدم 

من والا یه ویزیت و ازمایشو سونو یه ازمایش شوهرم واسم یه تومن در اومد 

کدوم شهر هستید؟

اره مرسی عزیزم انشاالله انشاالله مامان بشیم من وقت دادم دیگه هزینشو ندارم😔😔😔😔😔😔

اول از همه كه اين ماه ماماني

شك به دلت راه نده 

خدا رو شكر كن جوونيد و وقت داريد كار مي كنيد پول در مياريد

سني نداري عزيزم 

تازه شما تخمدانهاتون تخمك هاي بهتري داره

ذخيره تخمدانتون اكيه

من دلم برات روشنه

بد به دلت راه نده