2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست
سلام بچها کسی شده بدون مشکل باردار نشده باشه منو شوهرم مشکل نداریم باردار نمیشم 

عزیزم حتما یه مشکلی هست پیگیر باش 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هردفعه میرم دکتر یه سونو ازمایش میگه سالمی عکس رنگی هم دادم خوب بود 

فولیکول های بالغی داری؟

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
جواب نگرفتم دکتر ۴تا رفتم

چند ساله اقدامی؟

خوب پس چرا نمیفهمن 

شاید شوهرتون مشکل داره؟

من ازدواج دومه ازدواج اول روز اول باردار شدم باردتری سه قلو داشتم که زایمان زودرس کردم 

برا منم یه مدت گفتن هردو سالمین بعد هزار تا درد درست کردن

بانو عمارت جان خطاب به شما:

نتونستم ريپلاي كنم
بابا هنوز كه قطعي معلوم نشده

من از اول هيچ علايمي نداشتم 

خيليا علايم نداشتن و باردار شدنو و بچه شونم دنيا اومده

توكلت به خدا باشه

سنت خيلي خوبه هنوز وقت دارين بابا

۷۵۰ تومن؟ میکرو چنده میدونی؟شما همسراتون مشکل داره یا خودتون؟

اره ۷۵۰ تومن نه از میکرو خبر ندارم ولی خیلی هارو آی وی اف کرده همسر من یکم اسپرم مردش زیاد بود که بعد از شستشو دکتر گفت خوب جواب داد