saaa مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عنوان آی یو آی | مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست سلام خانوما من شش روزه آی یو آی کردم از روز دوم سینه درد شدید گرفتم کسی تجربه داره از چی میتونه باشه دکتر شبی یه شیاف پروژسترون داده از اونه؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤ 1399/03/25 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 سلام بچها کسی شده بدون مشکل باردار نشده باشه منو شوهرم مشکل نداریم باردار نمیشم عزیزم حتما یه مشکلی هست پیگیر باش خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 من هردفعه میرم دکتر یه سونو ازمایش میگه سالمی عکس رنگی هم دادم خوب بود فولیکول های بالغی داری؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 من ازدواج دومه ازدواج اول روز اول باردار شدم باردتری سه قلو داشتم که زایمان زودرس کردم
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 جواب نگرفتم دکتر ۴تا رفتم چند ساله اقدامی؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 خوب پس چرا نمیفهمن شاید شوهرتون مشکل داره؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
pojhvcsswevbjiif عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 برا آی یو آی ۷۵۰ برا خودش ۲۵۰ بعد از آی یو آی برا دارو ها ۷۰۰ هم سونو و آمپول های قبل آی یو آی ۷۵۰ تومن؟میکرو چنده میدونی؟شما همسراتون مشکل داره یا خودتون؟
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 من ازدواج دومه ازدواج اول روز اول باردار شدم باردتری سه قلو داشتم که زایمان زودرس کردم برا منم یه مدت گفتن هردو سالمین بعد هزار تا درد درست کردن خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 بعد جدا شدم بعد که الان با همسرم هستم سه سال اقدامم هنوز خبری نیست
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 بانو عمارت جان خطاب به شما:نتونستم ريپلاي كنمبابا هنوز كه قطعي معلوم نشدهمن از اول هيچ علايمي نداشتم خيليا علايم نداشتن و باردار شدنو و بچه شونم دنيا اومدهتوكلت به خدا باشهسنت خيلي خوبه هنوز وقت دارين بابا
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 چجور گفتن مشکل دارید چه ازمایشی دا ید من همسرم ازمایش داد سالمه
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 ۷۵۰ تومن؟ میکرو چنده میدونی؟شما همسراتون مشکل داره یا خودتون؟ اره ۷۵۰ تومن نه از میکرو خبر ندارم ولی خیلی هارو آی وی اف کرده همسر من یکم اسپرم مردش زیاد بود که بعد از شستشو دکتر گفت خوب جواب داد خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
pojhvcsswevbjiif عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 اره ۷۵۰ تومن نه از میکرو خبر ندارم ولی خیلی هارو آی وی اف کرده همسر من یکم اسپرم مردش زیاد بود که بع ... ای وی اف نمیدونی؟؟؟