saaa مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عنوان آی یو آی | مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست سلام خانوما من شش روزه آی یو آی کردم از روز دوم سینه درد شدید گرفتم کسی تجربه داره از چی میتونه باشه دکتر شبی یه شیاف پروژسترون داده از اونه؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤ 1399/03/25 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوعمارت۷۶ عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 3298 انشاالله نتیجه بگیری تازه اول کاری من ۹۵ یه سقط داشتم یه مدت ول کردم تا ۹۷ رفتیم دکتر گفت شوهرت ظعیف ... منم چسبندگی داشتم دوتا لوله هام بسته بود با عکس رنگی باز شدشوهرم بی نهایت ضعیف بود با عمل واریکوسل خوب شد و دارو الان نرمال شده خیلی زجر کشیدم به خدا 😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 پناه برخدا عزیز دلم درد پاهام به نظرت غیر طبیعیه ؟؟؟همیشه قبل پریودی پام درد میکرد ولی اینبار ... والا بدن به بدن فرق دارهما همه تو يه روز اي يو اي شديم علايم يكساني نداريمطبيعي كه احتمالا هست بدنت اين طوري داره طي مي كنه روندشو.
نیکو71 عضویت: 1395/11/28 تعداد پست: 2371 برا آی یو آی ۷۵۰ برا خودش ۲۵۰ بعد از آی یو آی برا دارو ها ۷۰۰ هم سونو و آمپول های قبل آی یو آی وای چقدر زیاد...مگه چه دارویی میدن ک انقد گرونهمنم چندماه دیگه می رم ای یو ای
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 ان شاءالله باردار باشی انشاالله شما مشکلتون چیه تبریز هستین؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
بانوعمارت۷۶ عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 3298 والا بدن به بدن فرق داره ما همه تو يه روز اي يو اي شديم علايم يكساني نداريم طبيعي كه احتمال ... چی بگم خودم که هر لحظه میخوام بزنم زیر گریهمن علائم داشتم یهو قطع شد همشالان فقط پا درد دارم 😔😔خودم میدونم میخوام پریود بشم فقط امید الکی دارم 😭😭 😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
pojhvcsswevbjiif عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 انشاالله شما مشکلتون چیه تبریز هستین؟ تنبلی دارم اره تبریزم
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 وای چقدر زیاد... مگه چه دارویی میدن ک انقد گرونه منم چندماه دیگه می رم ای یو ای آمپول سینال آف خودکاری و معمولی اچ ام جی سه بار برا آی یو آی سونو میکنه هربار ۱۱۰ میگیره خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 وای چقدر زیاد... مگه چه دارویی میدن ک انقد گرونه منم چندماه دیگه می رم ای یو ای براي منم داروهام و ويزيت و سونو حدودا ٧٢٠ شد
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 تنبلی دارم اره تبریزم برو شاید با یه نسخه جواب گرفتی دکتر خوبیه خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 .ای خدا چقدر گرون هستن... دعا کنید منم باردار بشم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔هفت میلیون دادم برا عمل لاپاراسکوپی خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 سلام بچها کسی شده بدون مشکل باردار نشده باشه منو شوهرم مشکل نداریم باردار نمیشم
مهسا۱۱۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 571 من هردفعه میرم دکتر یه سونو ازمایش میگه سالمی عکس رنگی هم دادم خوب بود
نیکو71 عضویت: 1395/11/28 تعداد پست: 2371 سلام بچها کسی شده بدون مشکل باردار نشده باشه منو شوهرم مشکل نداریم باردار نمیشم من
pojhvcsswevbjiif عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 برو شاید با یه نسخه جواب گرفتی دکتر خوبیه جواب نگرفتم دکتر ۴تا رفتم