2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست
نه روز ۱۱ بی بی زدم منفی بود شوهرم میگه خاطره خوبی از بی بی چک نداریم یهو آزمایش 

شوهر منم  از بی بی بدش میاد 😔😔هی دوساعت زوم میکنه خط کمرنگ پیدا کنه

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
نه نزاشتم یه دونه شیافم مونده میگم اونم تموم شه بزارم خیلیییی سخته انتظار  اصلا به پریودی فک می ...

من سه تا ديگه دارم تا چهارشنبه روز بعد ازمايش دارم شاف

فكر نكن بهش هنوز كه نشدي

منم علايم ندارم 😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این طور که گفتن سه روز وایسم میوفته آخر هفته آزمایشم البته اگه پریود نشم 😔😔

چند سالتونه خیلی وقته منتظرین؟

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
عزیزم مشکلت چی بود ؟چند سالته چند وقت اقدامی؟ دکترت خوبه؟؟؟؟

عزیزم من مشکلم کیست های ریز اطراف تخمدانم  عمل کردم دکتر خیلی خوبیه همه ازش نتیجه میگیره تا نتیجه نمیری ولت نمیکنه فقط پوللللللل زیادی میخواد براش

چند سالتونه خیلی وقته منتظرین؟

من خودم ۲۳ سالمه شوهرم ۳۲ سالشه

دوساله ازدواج کردم

بهمن ۹۷ یه سقط داشتم بعد از اون هرچی تلاش کردیم نشد

عمل واریکوسل

عکس رنگی خودم همه کار انجام دادم دیگه نا ندارم😭😭

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
شوهر من اصلا تو اين فاز بچه نيست و اصلا نميدونه بي بي چك چه طور كار مي كنه 😂😂😂

خخخ خوشبحالت شوهر من عاشق بچه هست

این طور که گفتن سه روز وایسم میوفته آخر هفته آزمایشم البته اگه پریود نشم 😔😔

ان شاء الله كه بارداري شايد لقاح دير بوده

هنوز كه پريود نشدي اميدوار باش

ان شاء الله ميري ازمايش خوش خبر مياي

من پس فردا ازمايش دارم

ان شاء الله كه بارداري شايد لقاح دير بوده هنوز كه پريود نشدي اميدوار باش ان شاء الله ميري ازمايش خ ...

پناه برخدا عزیز دلم 

درد پاهام به نظرت غیر طبیعیه ؟؟؟همیشه قبل پریودی پام درد میکرد ولی اینبار کمه و مداوم نیست ولی درد داره 😔

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
من خودم ۲۳ سالمه شوهرم ۳۲ سالشه دوساله ازدواج کردم بهمن ۹۷ یه سقط داشتم بعد از اون هرچی تلاش کردیم ...

انشاالله نتیجه بگیری تازه اول کاری من ۹۵ یه سقط داشتم یه مدت ول کردم تا ۹۷ رفتیم دکتر گفت شوهرت ظعیف هست یه سال تلاش کردیم اون خوب شد بعد از عالمه آزمایش و سونو عکس رنگط مشخص شد کیست های ریزی دارم و چسبندگی رفتم عمل الانم اومدم رسیدم به آی یو آی

چند هزینه کردی؟برا ای یو ای

برا آی یو آی ۷۵۰ برا خودش ۲۵۰ بعد از آی یو آی برا دارو ها ۷۰۰ هم سونو و آمپول های قبل آی یو آی