2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست
پس به منم خبر بده نتيجه چي شد.

چشم گلم شما هم خبر بدین انشاالله مثبت بشه برا هردومون

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس به منم خبر بده نتيجه چي شد.

سلام گلم چه خبر حالت چطوره ؟

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
سلام متشكر خوبم مثل قبل شما بهتري؟ علايمات هستن هنوز؟

خخ نه سینه دردم خیلی خیلی کم شده ترشحاتم یکم زیاد شده و تخمدانام گاهی وقتا درد میکنن همین دیگه هیچ علائمی ندارم حتی علائم پریود

منم دوشنبه دو هفته پیش آی یو آی کردم دقیقا از روز بعدش سینه درد تخمدان درد وحشتناک امروز دقیقا ۱۴ روزه و شیافم تموم شد

الان هم پاهام درد میکنه مثل قبل پریودی

امروز زنگ زدم به دکترم گفت که شیاف که تموم شد سه روز صبر کن اگه پریود شدی که بیا مطب اگه نشدی برو آزمایش بتا بده 

توروخدا برام دعا کنید

جفت پاهام از زانو به پایین درد میکنه خسته شدم😭😭😭

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
منم دوشنبه دو هفته پیش آی یو آی کردم دقیقا از روز بعدش سینه درد تخمدان درد وحشتناک امروز دقیقا ۱۴ رو ...

انشاالله جواب میگیرین انشالله همه منتظرا جواب میگیرن من یه دونه شیافم مونده؟

منم دوشنبه دو هفته پیش آی یو آی کردم دقیقا از روز بعدش سینه درد تخمدان درد وحشتناک امروز دقیقا ۱۴ رو ...

تست نزدی اصلا؟ببخشین مشکلتون چی بود 

بي بي چك نذاشتي؟ من سه شنبه ازمايش دارم چقدر سخته انتظار

نه نزاشتم یه دونه شیافم مونده میگم اونم تموم شه بزارم خیلیییی سخته انتظار  اصلا به پریودی فک میکنم گریم میگیره نمیخوااام پری بیاد 😔😔ولی حس میکنم میاد