2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 64 پست
من خودم خیاطم واسه خودم کلی مانتو میدوزم کلی لباسو اینا دارم به قول شما ازاین به بعد هردفعه یکیشو می ...

حسوده دیگه تو ذاتشه...

ظاهر خیلی مهمه

گاهی وقت ها شوهرم میگه مگه آش مانتو و لباس میخوای بپزی انقدر لباس میگیری🤣

ولی تو هر مناسبتی من دیگه غصه اینو ندارم چی بپوشم.

چه خوب که خیاطی بلدی😊 

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
حسوده دیگه تو ذاتشه... ظاهر خیلی مهمه گاهی وقت ها شوهرم میگه مگه آش مانتو و لباس میخوای بپزی انقدر ...

اره راحتم از هر مدل مانتو و شومیز دارم از دورانی که خونه پدرم بودم کلی کیفو کفش و روسری دارم اینا واسه من فقط سه تا دو نه روسری هریدن و دو جفت کفشو دوتا کیف اونم اشغالی هرچی دارم از دوران مجردیمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره قشنگ مشخصه از چهرش که داره عذاب میکشه بعد میاد به من میگه حلالم کن یا میاد ۱۰۰تومن پول میده دستم ...

منم حالم بهم میخوره ی تومن دوتومن میده ب دختراش بعد برا من ی کیلو گوجه و ی کاسه سالادخوری ترشی میفرسته دوس دارم بکوبمش تو سرش

منم حالم بهم میخوره ی تومن دوتومن میده ب دختراش بعد برا من ی کیلو گوجه و ی کاسه سالادخوری ترشی میفرس ...

والا من یه مانتو ساده میدوزم از صبح تا شب ۱۵۰دستمزد میگیرم اونوقت اون هر ۴..۵ماه یه بار ۱۰۰تومن میده دستم انگار من محتاجم

اره راحتم از هر مدل مانتو و شومیز دارم از دورانی که خونه پدرم بودم کلی کیفو کفش و روسری دارم اینا وا ...

خسیسن دیگه....

خداروشکر که شما چشم و دلت سیره...

ولی حالا که تو زندگی خودتی چیزی کم نذار از خودت بزار شوهرت از همین اول بفهمه زن خرج داره...

زنی که خرج نداره ارج نداره...این حرف رو واقعا باید با طلا نوشت.

اینجوری مادرشوهرتم دق میدی😊

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
😂

😂😂😂

ما یسری میخواستیم بریم طلا بخریم مادرشوهرم گفت طلا میخوای چیکار همونجا بهش گفتم طلا اگه بده شما چرا دو کیلو داری؟؟؟

بیا ۱۰۰ گرمش رو بده من🤣

لال شد

اونوقت ظاهر و لباس پوشیدنش رو ببینی خنده ات میگیره😐😐😐عینه گداهای سر چهارراه میگرده بدبخت 

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
😂😂😂 ما یسری میخواستیم بریم طلا بخریم مادرشوهرم گفت طلا میخوای چیکار همونجا بهش گفتم طلا اگه بده ...

نه مادرشوهرمن بعد که فهمید طلامو فروختمو متشین به اسمم شده هی میگفت اره کلی طلا فروختم خونه خریدیم یه دونگشم نخواستم به اسمم باشه چون باید به اسم مرد باشه تا مردونگیش حفظ باشه وقار میاره واسه مرد منم گفتم شما اشتباه کردی من از هرچیزی میخوام که به اسمم باشه وقار مرد هم به خوب بودن حال زنشه چه فایده شما الان همش اعصابت خورده از کارایه بابا سرشو تکون داد هیچی نگفت

نه مادرشوهرمن بعد که فهمید طلامو فروختمو متشین به اسمم شده هی میگفت اره کلی طلا فروختم خونه خریدیم ی ...

عقدهوهای دوران خودشون رو میخوان خالی کنن فلسفه مادرشوهر بازی اینه😂

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
اتفاقا شوهرم میگه برو بگو میگه طلاهاتو همشو بنداز میریم خونه پدرم 

مادر شوهر ا همشون همین طورن یه مشت حسود

حداقل شوهر شما میگه جلوشون بپوش

شوهر من دیگه شناختتشون دیده هزاربار  مامانش مستقیم گفته طلاهاتون رو بفروشین  الکی جلوشون گفت طلا فروختیم که دست برداره ایقد خوشحال شد بفهمه دارم سکته میکنه  

مادر شوهر ا همشون همین طورن یه مشت حسود حداقل شوهر شما میگه جلوشون بپوش  شوهر من دیگه شناختتش ...

خب به نظر من بهش بگو الکی گفتیم همشونو دارم میخوام اضافه هم کنم😂😂😂