2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 64 پست
مادرشوهرمنو ببینی چی میگی ادعا مردم داریو رفت وامدش میشه (بافامیلای خودشو خانواده داماد عالین)بعدچند ...

مادرشوهر منم همینه از وقتی دخترشو عقد کرده هی اونارو دعوت میکنه خودشون میرن اونجا ولی تو این سه سالی که من عروسشونم پدر مادرمو فقط یک بار دعوت کرده اونم من نامزد بودم خواستم واسه شوهرم تولد بگیرم اونجا به خاطر همین مجبور شد دیگه یه مرغ انداخت تو قابامه با برنجو سالاد گذاشت جلومون اما الان یاد گرفته فسنجون بپزه دونوع غذا بزاره دونوع سالاد بزاره نوشابه و دوغ و....

اره موقع عروسیه من چون کت شلوار پسرش۵۰۰تومن تموم شد انقدر گشت تا واسه منم لباس عروس ۵۰۰تومنی پیدا کر ...

من وختی دیدم اینجوری دارن میپیچونن منم گفتم رسم نداریم برا داماد کت شلوار بخریم خودشون خریدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره موقع عروسیه من چون کت شلوار پسرش۵۰۰تومن تموم شد انقدر گشت تا واسه منم لباس عروس ۵۰۰تومنی پیدا کر ...

ببین پس واسه دامادشم همینه رفتارو داره میکنه...پس خیلی فکر نکن بهش. این ادم اخلاقش اینه ندید بدیده

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
ما از وارد کننده تو بازار رفتیم خریدیم دو تا کیسه اش کلا شد ۵۰۰ تومن از همه چی هم چند تا بود...ولش ک ...

الان دقیقا میبینه یه تیکه طلا خریدم یا مانتو جدید پوشیدم چشماش چهارتا میشه

توم هر چی میخری برو نشونش بده قیمتشم دوبرابر بگو تا سکته کنه عوضی.مادر شوهر منم اینجوریه قبلنا چیزی ...

منم همینطورم اصلا نشون نمیدم یا نمیگم مثلا اینو تازه خریدم ولی به قول شما باید ازاین به بعد برم علنی بگم اینو تازه خریدم فلان قیمت

مادرشوهر منم همینه از وقتی دخترشو عقد کرده هی اونارو دعوت میکنه خودشون میرن اونجا ولی تو این سه سالی ...

اصل شوهرته بیخیال اونا در حد متعارف باهاشون باش توی مسائل خصوصی مث خرید و اینام شرکتشون نده 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
منم همینطورم اصلا نشون نمیدم یا نمیگم مثلا اینو تازه خریدم ولی به قول شما باید ازاین به بعد برم علنی ...

اگرم شوهرت گفت نگو ب مامانم،بگو این چ حرفیه مامانت دلش پاکه خوشحال میشه بفهمه پسرش میتونه زنش هرچی بخاد براش بخره

من وختی دیدم اینجوری دارن میپیچونن منم گفتم رسم نداریم برا داماد کت شلوار بخریم خودشون خریدن

کجای کاری اول صبر کرد ما بخریم بعد واسه من بخره مادسوهر من زرنگ ترازاین حرفاس 

الان دقیقا میبینه یه تیکه طلا خریدم یا مانتو جدید پوشیدم چشماش چهارتا میشه

همه مادرشوهرا همینن....

یه نصیحت خواهرانه بکنم بهت...

همیشه وقتی میخوای بری اونجا بهترین لباسات رو بپوش چیز جدید میخری قشنگ ست کن مرتب باش...

من خودمم همینجوریم یه کمد پر مانتو دارم که تو حراج که قیمتاش افت میکنه اخر فصل میرم میخرم هر مناسبتی میشه یا میرم اونجا یدونه اشو رو میکنم میپوشم مرتب میگردم...

همیشه تنوع دارم.

اون‌با شما قبلا این حرکت رو کرد شما الان جبران کن براش قشنگ بزار تو کاسه اش...

شما حرص گذشته رو نخور با حرکت امروزت اونو حرص بده😂

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
اصل شوهرته بیخیال اونا در حد متعارف باهاشون باش توی مسائل خصوصی مث خرید و اینام شرکتشون نده 

شوهرمم خودش میگه پدر مادرم واسه ما کم گذاشتن انگار نه انگار که من بچشون بودم 

اگرم شوهرت گفت نگو ب مامانم،بگو این چ حرفیه مامانت دلش پاکه خوشحال میشه بفهمه پسرش میتونه زنش هرچی ب ...

اتفاقا شوهرم میگه برو بگو میگه طلاهاتو همشو بنداز میریم خونه پدرم 

اتفاقا شوهرم میگه برو بگو میگه طلاهاتو همشو بنداز میریم خونه پدرم 

درست میگه.

اینکار بهومرد غرور میده وقتی بتونه زنش رو تامین کنه...حالا نه صرفا فقط طلا...ظاهر هم‌مهمه.

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
کجای کاری اول صبر کرد ما بخریم بعد واسه من بخره مادسوهر من زرنگ ترازاین حرفاس 

واااای خداااا.ب نظرم اینجور ادما خودشون از بقیه بیشتر زجر میکشن حسود هرگز نیاسود مخصوصا اگه خسیسم باشه

همه مادرشوهرا همینن.... یه نصیحت خواهرانه بکنم بهت... همیشه وقتی میخوای بری اونجا بهترین لباسات رو ...

من خودم خیاطم واسه خودم کلی مانتو میدوزم کلی لباسو اینا دارم به قول شما ازاین به بعد هردفعه یکیشو میپوشم دق کنه طلاهایه عروسیمو فروختیم ماشین خریدیم شوهرم زد به اسم من وای نمیدونی یک هفته با ما قهربود و دعوا داشت که چرا به اسم زنت زدی

واااای خداااا.ب نظرم اینجور ادما خودشون از بقیه بیشتر زجر میکشن حسود هرگز نیاسود مخصوصا اگه خسیسم با ...

اره قشنگ مشخصه از چهرش که داره عذاب میکشه بعد میاد به من میگه حلالم کن یا میاد ۱۰۰تومن پول میده دستم....اینا دیگه به چه درد من میخوره وقتی عروسیم گذشته خرید عروسیم گذشته دیگه دوران عقدیو که میتونستم با شوهرم خوش باشم و به خاطر اخلاق رفتار اون نتونستیم گذشته و تکرار نخواهد شد