2777
2789
عنوان

مادرشوهر

716 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها ناراحت نیستما اما یکم اعصابم خورده از مادرشوهرم سال ۹۷که عروسیه ما بود موقع خرید بازارمون هی میگفت چیز اضافی نخر چیز گرون برندار پول نداریم درصورتی که داشتن و خیلی چیزارو حذف میکرد همش حتی داشت لباس خواب و یه ست لباس زیرو حذف میکرد که مادرم بهش گفت نکن دیگه اینا رو خرید هر عروسی هست از لوازم ارایشم که کلی زد فقط یه سایه و کرم پودر و یه لاک و یه رژ و یه مداد چشم‌خرید برام مانتو هم چون نمیخواست هزینه کنه ۸۰تومن داد یه مانتو اشغالی برام‌خرید در کل همه چیزم ساده و ارزون اما الان که دختر خودش میخواد بره خرید بازار نشستن یه لیست بلند بالا نوشتن تااون رکغن ارگان واسه مو و ماسک صورت و خلاصه هرچی که بگی نوشتن بعد میگه دخترم هرچی میخوای بنویس بخرن برات باید بخرن تو دلت نمونه اما اون موقع واسه من نمیگفت تو دل دختر مردم میمونه درسته خدارو شکر من تو خونه پدرم همه چیز دیدم و داشتم ارزویه داشتنشون تو دلم نمونده شاید حتی اگر بهم اونموقع میگفت بخر من نمیخریدم چون واقعا همه چیز داشتم اما تو دلم مونده که چرا یه زبون خوش نریخت چرا به صورت علنی میگفت نخر لازم نداری یا میپیچوند......به شخصه روزی برسه که برادرم بخواد زن بگیره به مادرم میگم از هیچی واسش کم نزاره بالاخره دختر مردمم ارزو داره دل داره هرچقدرم که همه چیز تموم باشه یا قانع باشه مادرشوهرمن از قانع بودنم و چشمودل سیر بودنم سواستفاده کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدادمادر شوهر من از این بدتر بود اصن لباس خواب و لباس زیر و وسایل ارایش و طلا و هیچچچچی برام نخرید. ...

منم عاشق شوهرم هستم ولی الان میبینم این اداهاشو بدم میاد ازش نامزد بودیم بیرون میرفتیم اگر شوهرم واسم یه بلوز میخریو غوغا میکرد چن هفته قهر میکرد باهامون حتی رستورانم میرفتیم شوهرم میگفت مامانم نفهمه وگرنه جریان درست میکنه اما الان دختر خودشو با نامزدش میفرسته بیرون کلی لباس میخره براش بعد تازه میگه اینا هییییچکاری نکردن واسه دخترم 

این فکرو نکن شما چشم و دلت سیر بود اون چون دختر خودش نداشته داره حرص میزنه😂😂😂

اتفاقا شوهرمم بهم گفت خواهر من ندیده این چیزارو تاحالا حتی بلد نیس چطور ازشون استفاده کنه فقط الکی داره میخره 

ما رفتیم بازار دو تا کیسه واقعا گنده لوازم ارایش خریدیم مادرشوهرم در حال سکته بود🤣🤣🤣 ولی چیزی نمی ...

نه من دوتا کیسه نمیخواستم ولی توقع داشتم از هروسیله ای یه دونه برام بخره نه که کلا پنج تا دونه بخره تازه اونارم میگفت متوسط بردارا گرون برندار کلا لوازم ارایش من شد ۷۰تومن

مادرشوهرمنو ببینی چی میگی ادعا مردم داریو رفت وامدش میشه (بافامیلای خودشو خانواده داماد عالین)بعدچندبار مامانم برای شام دعوتشون کرد به بهونه ها مختلف که میخواستن بیان میگفت شام بیایت ..بعداون زنگ میزد به مامانمم مثلا دعوت کنه تعارف الکی میزد که حاج خانوم میتونید بیاید  بعد مامانمم که میومد مثلا تعارف کنه که میوفتید زحمت و اینا دعوتشو پس میگرفت میگفت باشه خوب اصلا ما پله زیاد داریم شمام خدایی نکرده نوه هاتون بیاد میرن میوفتن 😑😑😑 خودشون عمو و دایی شونم میوردن خونه ما😂

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اتفاقا شوهرمم بهم گفت خواهر من ندیده این چیزارو تاحالا حتی بلد نیس چطور ازشون استفاده کنه فقط الکی د ...

عینه خواهرشوهر منه پس البته الانم که داره استفاده نمیکنه همینجوری الکی واسه دکور میزاره رو میزش.🤣

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
ربطی به چشم و دل سیری نداره الان چون دختر خودشه واسه همین دست رو بهترینا گذاشته

اره موقع عروسیه من چون کت شلوار پسرش۵۰۰تومن تموم شد انقدر گشت تا واسه منم لباس عروس ۵۰۰تومنی پیدا کرد اما الان میگه اره لباس عروس که کمتر از دو و نیم میلیون نیست بعد میگم واسه دامادت چقد میخوای هزینه کنی واسه کت شلوارش میگه دیگه نهایت تا ۵۰۰تومن چون لباس عروس کلا گرون تره فرق میکنه

نه من دوتا کیسه نمیخواستم ولی توقع داشتم از هروسیله ای یه دونه برام بخره نه که کلا پنج تا دونه بخره ...

ما از وارد کننده تو بازار رفتیم خریدیم دو تا کیسه اش کلا شد ۵۰۰ تومن از همه چی هم چند تا بود...ولش کن به حرفاش فکر نکن اونا ندید بدیدن شما که نیستی میخوای بسوزونیش الان برو با شوهرت بخر یه ست کامل...یعنی دق میکنه قشنگ

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
نه من دوتا کیسه نمیخواستم ولی توقع داشتم از هروسیله ای یه دونه برام بخره نه که کلا پنج تا دونه بخره ...

برا خرید عروسی من بجز حوله و چمدون که میگیرن ...از همه چیز که من میخریدم برا خواهرشوهرمم برمیداشتن ...😑😑ازجیب خودشون نبود از حرص من برمیداشتن میگفتن ما رسممونه هرکه بره خرید با عروس داماد براش چی بخرن  

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
منم عاشق شوهرم هستم ولی الان میبینم این اداهاشو بدم میاد ازش نامزد بودیم بیرون میرفتیم اگر شوهرم واس ...

توم هر چی میخری برو نشونش بده قیمتشم دوبرابر بگو تا سکته کنه عوضی.مادر شوهر منم اینجوریه قبلنا چیزی میخریدم قایم میکردم ولی الان اول میرم نشونش میدم بعد میام خونه کاااملا هم میفهمم داره دق میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز