سلام بچه ها ناراحت نیستما اما یکم اعصابم خورده از مادرشوهرم سال ۹۷که عروسیه ما بود موقع خرید بازارمون هی میگفت چیز اضافی نخر چیز گرون برندار پول نداریم درصورتی که داشتن و خیلی چیزارو حذف میکرد همش حتی داشت لباس خواب و یه ست لباس زیرو حذف میکرد که مادرم بهش گفت نکن دیگه اینا رو خرید هر عروسی هست از لوازم ارایشم که کلی زد فقط یه سایه و کرم پودر و یه لاک و یه رژ و یه مداد چشمخرید برام مانتو هم چون نمیخواست هزینه کنه ۸۰تومن داد یه مانتو اشغالی برامخرید در کل همه چیزم ساده و ارزون اما الان که دختر خودش میخواد بره خرید بازار نشستن یه لیست بلند بالا نوشتن تااون رکغن ارگان واسه مو و ماسک صورت و خلاصه هرچی که بگی نوشتن بعد میگه دخترم هرچی میخوای بنویس بخرن برات باید بخرن تو دلت نمونه اما اون موقع واسه من نمیگفت تو دل دختر مردم میمونه درسته خدارو شکر من تو خونه پدرم همه چیز دیدم و داشتم ارزویه داشتنشون تو دلم نمونده شاید حتی اگر بهم اونموقع میگفت بخر من نمیخریدم چون واقعا همه چیز داشتم اما تو دلم مونده که چرا یه زبون خوش نریخت چرا به صورت علنی میگفت نخر لازم نداری یا میپیچوند......به شخصه روزی برسه که برادرم بخواد زن بگیره به مادرم میگم از هیچی واسش کم نزاره بالاخره دختر مردمم ارزو داره دل داره هرچقدرم که همه چیز تموم باشه یا قانع باشه مادرشوهرمن از قانع بودنم و چشمودل سیر بودنم سواستفاده کرد