2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 64 پست
راستی من میخوام برم کلاس خیاطی ب نظرت با الگو خوبه یاد بگیرم یا مترو پارچه

نه حتما باالگو یاد بگیر چون خیلی قشنگ تر تو تن وایمیسته بدون الگو قشنگ نمیشه بعد هرچیزیم نمیتونی بدون الگو بدوزی سخت تره باالگو ولی قشنگ تر و تمیز تر و دقیق تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه دوستم داشت یاد میگرفت خیلی فرمول داشت ینی راه بیفتی اونا رو ذهنی انجام میدی؟

اره بابا فرمولاش همه تکراریه همشون تقسیم به دو به اضافه دو یا تقسیم به چهار به اضافه یکه چیز خاصی نداره

ببین جوری بگو ک انگار از دهنت پریده و بعد بگو عه یادم نبود ک فروختمشون بندازش تو شک اونجوری روزی چند ...

خیلی باحالییییییی  

گذاشتم شوهرم خونه که خرید همه رو به خودم آویزون کنم سکته ش بدم البته اگه تا اون موقع خودم زنده باشم انشالله

فعلا یه ماشین ظرفشویی خریدم هنوز اطلاع ندارن فقط شوهرم  چندشب پیش بهش گفته بوده که خانمم کمرش درد میکنه میخوام براش ظرفشویی بگیرم برگشته گفته نه ظرفشویی برا خونه های پر جمعیت با مهمون زیاده و یه چیز تجملاتیه نخرین 

بیاد ببینه دارم یه سکته نصفه نیمه زده  

خیلی باحالییییییی     گذاشتم شوهرم خونه که خرید همه رو به خودم آویزون کنم سکته ش بدم البت ...

وااای چهرش دیدنیه وختی بیاد ظرفشویی رو ببینه.وختی خواس بیاد اب قند اماده کن

شوهرمم خودش میگه پدر مادرم واسه ما کم گذاشتن انگار نه انگار که من بچشون بودم 

شوهرمنم میگه داماد پرسته مامانم 😂ولی وقتی جلو روشون باشه اونا بگن فلان کارو کردیم براتون درحالیکه نکردن هیچی نمیگه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
شوهرمنم میگه داماد پرسته مامانم 😂ولی وقتی جلو روشون باشه اونا بگن فلان کارو کردیم براتون درحالیکه ن ...

البته که واسه منم همینه جلو روشون میگه شما وظیفتون نبود خیلیم برام انجام دادین دستتون دردنکنه و من حررررررص میخورم

عزیزم خوبه برای تو مادرش بوده برای من خواهر عوضیش بود نذاشت لباسایی ک دوس دارم بردارم هرچی گرفتن با دعوا بود اشکمو برای همه چی دراوردن سر لوازم ارایش بقران نمیدونی چ کاری کرد سر لباس حنابندون خون ب دلم کرد طلا اینا ک هیچی یه مانتو اشغال خریدن اونم برگشت گفت این کادوی من برای تولدت!!!اون موقع شوهرمو دوس داشتم الان ک بقیه رو میبینم چجور خرید میکنن چجور خوشحالن حالم از همشون بهم میخوره