parparpar مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 عنوان ملخ لعنتی | مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 63 پست حیاطمون هی ملخ میاد بچه ها منم سکته میکنمااااا الانم یدونه اومده هزار تا دمپایی پرت کردم میخوره روش ولی نمیمیره نمیدونمچرا چیکار کنم اخه دستشویی تو حیاطه میترسم برم😢😢😢😢 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم 1399/03/25 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 وای دقیقا مثل منی با این تفاوت که من از جوجه هم میترسم 😓😓 خخخخ نه جوجه دوس دارم فشار بدم له بشه خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 خودم بعضی وقتا انقدر لجم میگیره که ازهمه چی میترسم شوهر منم حرصش میگیره تازه پسرمم مثل خودم شده همش ... خخخخ ای خداااا چیکار کنیم اخه خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 راحت شدی😅 دوستم اومد کشتش بچه ها🤣🤣🤣🤣 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم