parparpar مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 عنوان ملخ لعنتی | مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 63 پست حیاطمون هی ملخ میاد بچه ها منم سکته میکنمااااا الانم یدونه اومده هزار تا دمپایی پرت کردم میخوره روش ولی نمیمیره نمیدونمچرا چیکار کنم اخه دستشویی تو حیاطه میترسم برم😢😢😢😢 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم 1399/03/25 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 پرید روم چیکار کنمانوقت ببین یه چیزی بهش بزن از اونجا بپره بره اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 ببین یه چیزی بهش بزن از اونجا بپره بره میزنم هی میپره ها ولی نمیره چند تا دمپایی انداختم تا الان خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 میزنم هی میپره ها ولی نمیره چند تا دمپایی انداختم تا الان تو قید دستشویی رو بزن کلا😂😂😂 اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 تو قید دستشویی رو بزن کلا😂😂😂 نگاش کن جلو در دستشوییم هست لعنتی خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 یه عالمه دمپایی انداختماااا نمرده کثافت خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 نگاش کن جلو در دستشوییم هست لعنتی این که کوچیکه کاری باهات نداره برو اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 این که کوچیکه کاری باهات نداره برو واقعاااا دست خودم نیس میترسم.بزار برم در حیاطو باز بزارم ازپنجره کشیک بکشم تا بره😶😶😶😶 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 واقعاااا دست خودم نیس میترسم.بزار برم در حیاطو باز بزارم ازپنجره کشیک بکشم تا بره😶😶😶😶 ای بابا 😂😂😂 برو یه همسایه هاتونو خبر کن بیاد بکشتش اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
گل_همیشه_بهارجون عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1752 نپره روم وای تو هم که مثل منی اینجاهم ملخ هست چندوقت پیش یکی پرید روم انقدر جیغ زدم و دویدم گفتم الان بچم طوریش میشه😢
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 وای تو هم که مثل منی اینجاهم ملخ هست چندوقت پیش یکی پرید روم انقدر جیغ زدم و دویدم گفتم الان بچم طور ... همدردیم خواهر خدا خودش بهمون رحم کنه خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 ای بابا 😂😂😂 برو یه همسایه هاتونو خبر کن بیاد بکشتش در حیاطو باز گذاشتم کثافت نمیره فک کنم از خونمون خوشش اومده خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
گل_همیشه_بهارجون عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1752 همدردیم خواهر خدا خودش بهمون رحم کنه خودم بعضی وقتا انقدر لجم میگیره که ازهمه چی میترسم شوهر منم حرصش میگیره تازه پسرمم مثل خودم شده همش میگه ازتو یاد گرفته ها اینم ترسو کردی
اگه_گفتی_من_کیم؟؟؟ عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 6951 خودم بخدا ناراحتم از این موضوع اخه انقدر ترسو فقط از مگس و مورچه و جوجه نمیترسم از همه چی میترسم وای دقیقا مثل منی با این تفاوت که من از جوجه هم میترسم 😓😓
گل_همیشه_بهارجون عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1752 برو تو حموم فایده نداره چند روز پیش تو دستشویی ما اومده بود اون روز کلا توی حموم بودیم تا بعدازظهر که شوهرم اومد کشتش😁
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 برو تو حموم فایده نداره چند روز پیش تو دستشویی ما اومده بود اون روز کلا توی حموم بودیم تا بعدازظهر ک ... خخخخ رفتم😶😶😶 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم