2777
2789
عنوان

ملخ لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 63 پست
ببین یه چیزی بهش بزن  از اونجا بپره بره

میزنم هی میپره ها ولی نمیره چند تا دمپایی انداختم تا الان

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو قید دستشویی رو بزن کلا😂😂😂

نگاش کن جلو در دستشوییم هست لعنتی

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

یه عالمه دمپایی انداختماااا نمرده کثافت

این که کوچیکه کاری باهات نداره  برو

واقعاااا دست خودم نیس میترسم.بزار برم در حیاطو باز بزارم ازپنجره کشیک بکشم تا بره😶😶😶😶

واقعاااا دست خودم نیس میترسم.بزار برم در حیاطو باز بزارم ازپنجره کشیک بکشم تا بره😶😶😶😶

ای بابا 😂😂😂 

برو یه همسایه هاتونو خبر کن بیاد بکشتش

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
وای تو هم که مثل منی اینجاهم ملخ هست چندوقت پیش یکی پرید روم انقدر جیغ زدم و دویدم گفتم الان بچم طور ...

همدردیم خواهر خدا خودش بهمون رحم کنه

ای بابا 😂😂😂  برو یه همسایه هاتونو خبر کن بیاد بکشتش

در حیاطو باز گذاشتم کثافت نمیره فک کنم از خونمون خوشش اومده

برو تو حموم فایده نداره چند روز پیش تو دستشویی ما اومده بود اون روز کلا توی حموم بودیم تا بعدازظهر ک ...

خخخخ رفتم😶😶😶