parparpar مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 عنوان ملخ لعنتی | مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 63 پست حیاطمون هی ملخ میاد بچه ها منم سکته میکنمااااا الانم یدونه اومده هزار تا دمپایی پرت کردم میخوره روش ولی نمیمیره نمیدونمچرا چیکار کنم اخه دستشویی تو حیاطه میترسم برم😢😢😢😢 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم 1399/03/25 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 😁😁😁 مخصوصا من جیغ میزنم و میپرم بالا پایین.میگه اگه تا الان بچه داشتیم دیگه نداری خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 جاروبرقی بردار از دور بکنش تو لوله جاروبرقی ای واااای اونجوری جاروبرقی باید بمونه توحیاط خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 ای واااای اونجوری جاروبرقی باید بمونه توحیاط واسه چی اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 واسه چی هی میگم نکنه بیاد بیرون اذش فکرم خراب میشه😶😶😶😶 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 هی میگم نکنه بیاد بیرون اذش فکرم خراب میشه😶😶😶😶 ن بابا میره تو کیسه😂😂😂 اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 ن بابا میره تو کیسه😂😂😂 دیگه دمپایی نداریم دمپاییداشتیما انقد مینداختم تا بمیره😢😢😢دیگه دمپایی نیس خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 دیگه دمپایی نداریم دمپاییداشتیما انقد مینداختم تا بمیره😢😢😢دیگه دمپایی نیس اخه تو چرا انقدر میترسی مامانت اینا کوشن اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 اخه تو چرا انقدر میترسی مامانت اینا کوشن خودم بخدا ناراحتم از این موضوع اخه انقدر ترسو فقط از مگس و مورچه و جوجه نمیترسم از همه چی میترسم خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 اخه تو چرا انقدر میترسی مامانت اینا کوشن نیستن😢😢😢😢 خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 خودم بخدا ناراحتم از این موضوع اخه انقدر ترسو فقط از مگس و مورچه و جوجه نمیترسم از همه چی میترسم بیا از مگسم بترس تروخدا 😂😂😂 ولی من از جوجه میترسم از ملخم میترسم ولی همون جاروبرقی برمیدارم میکنمش تو اونجا اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 بیا از مگسم بترس تروخدا 😂😂😂 ولی من از جوجه میترسم از ملخم میترسم ولی همون جا ... 😢😢😢چیکار کنم ای خدااااا اه انقد اعصابم خورد شداااا خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 😢😢😢چیکار کنم ای خدااااا اه انقد اعصابم خورد شداااا یه فکری اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 یه فکری چیییی خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 چیییی حساس نباش دمپایی بپوش برو دستشویی و اصلن فکر اینو نکن که ملخ اونجا نشسته کاملا ریلکس اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
parparpar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 5179 حساس نباش دمپایی بپوش برو دستشویی و اصلن فکر اینو نکن که ملخ اونجا نشسته ... پرید روم چیکار کنمانوقت خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم