2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شمش طلا دیدم.تعبیرشو تو نت نوشته بود اگه یه خانوم ببینه معنی خوبی داره و به چیزی که میخواد میرسه ...

اخی الهی😍

این کاربری متعلق ب دو نفره یکی مجرد و یکی متاهل
میگن طلا تو خواب یعنی یه اتفاق مهم رخ میده به اصطلاح تعبیرش صداست( یه اتفاقی رخ میده که صدا میکنه تو ...

عزیز دلم امضاء ت رو خوندم ،بمیرم برا دلت ،منم دختر کوچولو دارم ،تصورش هم سخته ،اشکم در اومد ،چقدر غصه خوردی ،ایشاالله دوباره دامنت سبز شه ،خدا دوباره بهت دختر بده،داغ دلت خنک نمیشه،اینو می دونم، ولی تحمل نبود دخترت برات راحت تر میشه

عزیز دلم امضاء ت رو خوندم ،بمیرم برا دلت ،منم دختر کوچولو دارم ،تصورش هم سخته ،اشکم در اومد ،چقدر غص ...

قربون دل مهربونت عزیزم❤خدا دخترتو برات نگه داره الهی، دختر خیلییییی عزیزه نعمت خیلی بزرگیه قدرشو بدون، الهی عروسش کنی شادیاشو ببینی❤خیلی ممنون عزیزم من بعد دخترم خدا دو تا بهم گل پسر داد یکیش ۴ساله یکیشم۲ماهه، ریحانه من انگار خدا خواسته تک دخترم بمونه🌹💔

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
قربون دل مهربونت عزیزم❤خدا دخترتو برات نگه داره الهی، دختر خیلییییی عزیزه نعمت خیلی بزرگیه قدرشو بدو ...

فدات شم عزیزم هر چی قسمت و سرنوشته همون میشه نماز می خونی دعا کن بگو خدا به دلم آرامش بده،الرحمن زیاد بخون من تجربه کردم الرحمن به دلت آرامش میده دعا کن خدا کمکت می کنه

قربون دل مهربونت عزیزم❤خدا دخترتو برات نگه داره الهی، دختر خیلییییی عزیزه نعمت خیلی بزرگیه قدرشو بدو ...

خداحفظشون کنه پسرای گلتو

این کاربری متعلق ب دو نفره یکی مجرد و یکی متاهل

من خواب کلی طلا دیدم بارداررشدم -تو بارراری هم دوبار خواب انگشتر و گوشواره دیدم حالا نمیدونم به جنسیت بچه م ربط داشته یا نه شما که مجردی انشالله طلاواست یه بخت خوب باشه❤