راهی که ۱۰ساله رفتم باید یه کتاب بنویسم و ریزه کاریاشو بنویسم اگر کتاب باشه حدودا ۱۸۰ به بالا صفحه د ...
سلام مرسی خانمی شما قبلن من کمک کردین درباره مشکل جسمیم میشه الانم کمک کنین درخواست دوستی میدم مطمعنن باشین اگه بخواستم برسم سر همه نمازام دعات میکنم😘😘😘
دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
خانمي ميشه به منم كمي بگين چيكار كنم من فقط يه زندگي مستقل از خانواده شوهر ميخام
عزیزم سعی کن سرنماز اینو از خدا بخوای چون نماز مخصوصا سجده طولانی همه انرژی منفی های ذهنو تخلیه میکنه و باعث میشه جذب راحت تر و بیشتری داشته باشید،اول نمازتونو بدون هیچ دقدقه فکری بخونید و اون حین به هیچی فکر نکنید نوبت سجده اخر که شد کمی بیشتر رو سجده بمونید وتو دلتون خواستتونو از خدا بخواهید و بعد از نماز هم تو همون حالتی که نشستید هر چی میخوایید از صمیم قلب از خدا بخوایید وایمان داشته باشید که به زودی به خواستتون میرسید🌹
تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .
مثلا من الان میخوام با یکی دیدار کنم مکان و چطور تصور نکنم؟؟فقط اینکه کنارشمو تصور کنم بقیه چیزارو ن ...
رو این تمرکز که دیدیش و دارین اوقات خپشی و سپری میکنید مثلن گردش میرید میخندید میرقصید یا حتی نشستید شام میخورید و حرف میزنید و احساس خوب و ارامش بخشی دارین
بله الان فقط کافیه تجسمش کنین ک اومدن خواستگاریتون و ازدواجتون رو تصور کنین لحظه تجسم پر از احساس شوق و ذوق باشین و همون لحظه شکرگزاری کنین بابت انفاق افتادنش