2777
2789
راهی که ۱۰ساله رفتم باید یه کتاب بنویسم و ریزه کاریاشو بنویسم اگر کتاب باشه حدودا ۱۸۰ به بالا صفحه د ...

سلام مرسی خانمی شما قبلن من کمک کردین درباره مشکل جسمیم میشه الانم کمک کنین درخواست دوستی میدم مطمعنن باشین اگه بخواستم برسم سر همه نمازام دعات میکنم😘😘😘

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
خانمي ميشه به منم كمي بگين چيكار كنم من فقط يه زندگي مستقل از خانواده شوهر ميخام

عزیزم سعی کن سرنماز اینو از خدا بخوای چون نماز مخصوصا سجده طولانی همه انرژی منفی های ذهنو تخلیه میکنه و باعث میشه جذب راحت تر و بیشتری داشته باشید،اول نمازتونو بدون هیچ دقدقه فکری بخونید و اون حین به هیچی فکر نکنید نوبت سجده اخر که شد کمی بیشتر رو سجده بمونید وتو دلتون خواستتونو از خدا بخواهید و بعد از نماز هم تو همون حالتی که نشستید هر چی میخوایید از صمیم قلب از خدا بخوایید وایمان داشته باشید که به زودی به خواستتون میرسید🌹 

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا من الان میخوام با یکی دیدار کنم مکان و چطور تصور نکنم؟؟فقط اینکه کنارشمو تصور کنم بقیه چیزارو ن ...

رو این تمرکز که دیدیش و دارین اوقات خپشی و سپری میکنید مثلن گردش میرید میخندید میرقصید یا حتی نشستید شام میخورید و حرف میزنید و احساس خوب و ارامش بخشی دارین

بخاطر فروش خونمون وخرید خونه،اول نیت کردم ،بعد ذکر گفتم ک اینا هستن،متاسفم ،مسئولم،منوببخش،متشکرم،دو ...

خیلی ممنون ❤️❤️

امروز عاقل باش، تا فردا گلايه نكنی!🤍  
رو این تمرکز که دیدیش و دارین اوقات خپشی و سپری میکنید مثلن گردش میرید میخندید میرقصید یا حتی نشستید ...

💓😘

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
دقیقا فقط تصور کنین ک کنارش هستین و از بودن کنارش شاد هستین مثلا خنده هاتون و حرفای قشنگتون ک به هم ...

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
مرسی دوستم😘😘😘😘من خصوصیات مرد ایدآلم نوشت گذاشتم لای قرآن الان منتظرم دیگه

بله الان فقط کافیه تجسمش کنین ک اومدن خواستگاریتون و ازدواجتون رو تصور کنین لحظه تجسم پر از احساس شوق و ذوق باشین و همون لحظه شکرگزاری کنین بابت انفاق افتادنش

راهی که ۱۰ساله رفتم باید یه کتاب بنویسم و ریزه کاریاشو بنویسم اگر کتاب باشه حدودا ۱۸۰ به بالا صفحه د ...

درخواست دوستی دادم

سلام مرسی خانمی شما قبلن من کمک کردین درباره مشکل جسمیم میشه الانم کمک کنین درخواست دوستی میدم مطمعن ...

مشکل جسمیتون چی بود؟چه کمکی کردم؟

😏

پس چندتا کتاب خوب بهت بهت معرفی میکنم که واقعا بهت کمک کنه

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
مشکل جسمیتون چی بود؟چه کمکی کردم؟ 😏 پس چندتا کتاب خوب بهت بهت معرفی میکنم که واقعا بهت کمک کنه

دکتر بهم معرفی کردین ذاکر حسینی

حسینی اصل رو بهتون معرفی کردم الان بهتری؟

هنو معلوم نیست چون تازه اولین بار رفتم ولی حس میکنم خوبه

درخواست دوستیم قبول کن

میشه به منم یاد بدید که چجوری دقیقا قیافه ای که دوست داشتی رو جذب کردی؟

درخواست بدم قبول میکنی؟

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست