بچه ها...اینو ببینید برای جهاز عروس....والا بخدا این کارا معصیت داره😁این چیه اخه...این چه رسمیه...والا ما که اصلن رسم جهاز بردن و جهاز دیدن نداریم...هر کی هر چیزی خرید مبارکش باشه...شما ها که فارس هستین یا ترک یا هر جا..انصافا بیاید این رسمارو منسوخ کنید...خدارو شکر که ما نداریم....
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
واچرااینجوری میگی توهین میشه به رسم ماخب چه ایرادی داره عزیزم
بخدا قصیدم توهین نیست...من خودم عاشق دیدن خرید دیگران و عروسی و نامزدی و جهازم....ولی هر چیزی حدی داره...حالا قدیم بود...یه سنت خاص...الن داره هر روز عجیب تر میشه....بحثم تجملات نیس هر کسی به اندازه وسعش ولی دیگه یه سریا عجیب شدن....خلاصه این ره که میرویم ب ترکستان است
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهم رسم نداریم والا جهاز و خودمون میخریم خودمون میچینیم و تمام ن کسی میاد ببینه چی خ ...
احسنت...فامیل که اگر رابطه باشه بعدن میبینن...اگرم قرار نیست کلن بیان چه کاریه فخر فروشی...حالا بیشتر چندشم به کله پاچه شد...مژه مصنوعی....ایییییی
یا خود خدااااا....اخه این کارا چیه....من از این چیزا بدم میاد وگرنه کور شه هر کی چش دیدن خوشی دیگرانو نداره....تازه یه دوستی دارم شهر دیگه...شاه میگو و خرچنگم داشت