2777
2789
عنوان

خدايا حال بندت خوب نيست😔

102 بازدید | 13 پست

يه مسئلع عشقيه غمو به قلبم لنگر انداخته ساالهاست😔 (يكم قضيم متفاوته پس قضاوت نكنين..مرسي🙂)

با يه دل شكسته لاي قرآنو باز كردم و از خدا خواستم باهام حرف بزنه

اين آيه اومد :و بعضي از شمارا وسيله آزمايش بعضي ديگر قرار داديم كه آيا صبر و شكيبايي ميكنيد و از عهده امتحان الهي بر مي آييد فرقان\٢٠

كي ميتونه تفسيرش كنه واسم كه تهش چي به سر من مياد آخه😔

دعام كنين خيلي ناخوشم😔😔💔

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مسائل عاطفی که برات پیش اومده امتحان زندگیته و انشالله سر بلند ازش بیرکن بیای  من هم شب ...

❤️❤️امتحان سختيه🙂🖤

🙃❤️

تنها کسی که میتونه ارومت کنه فکر کردن به خداست من هم یکسال درگیر یه رابطه بودم طرف یا حرفی زد که خیلی متعجب شدم و همونجا گفتم که باید تمومش کنیم و بعدش خیلی سر خودم جریان داشتم اول فکر میکردم راحت میتونم فراموش کنم ولی دیدم نه  

وقتی اون طرف نمیخوادت چرا خودتو عذاب میدی؟

صبر به چه قیمت واقعا ؟! این استخاره گرفتنا هم به چه دردی میخورن 

از روانکاو کمک بگیر

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
وقتی اون طرف نمیخوادت چرا خودتو عذاب میدی؟ صبر به چه قیمت واقعا ؟! این استخاره گرفتنا هم به چه دردی ...

اينطور نيست دوست عزيز

گفتم تو متن تاپيك كه قضيه متفاوته و قضاوت نكنين🙂