2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 112 پست
وای عنوانت... خواهرشوهرم هر سال ب تولد شوهرم مونده زنگ میزنه ک تولدمه داداشمه چیکار میخوای بکنی اخ ...

😂😂😂😂😂😂 چه خواهر شوهر پر شور و هیجانی داری... حالا من اگه واسه همسرم هدیه بگیرم خانوادش میگن اره دیگه این جیب به اون جیبه.. یعنی میخوان بگن که تو که سرکار نمیری پول خودت باشه به هر حال با پول اون خریدی دیگه.. منم میگم من می تونستم این پول رو خرج خودم کنم اما جمع کردم و هدیه براش خریدم این خودش خیلی باارزشه.. بعدشم حق باتوا ما اصلا جیب من و تو نداریم.. یکی هستیم.. 

چه سخت میگیری

من شنبه تولد شوهرمه

براش کیک سفارش دادم

کادوهم نمیگیرم چون هر وقت گرفتم ناراحت شده میگه پولاتو برای من خرج نکن

خواهرشوهرم و خواهرمم که مجردن گفتم بیان

سالاد ماکارونی و الویه وسیب زمینی با سس قارچ و مرغ پلو هم براش درست میکنم

خدایا! روحم را برای حفظ وجود پاک فرزندانم رشد بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تصمیم گرفتم تولد شوهرم کیک مشکی سفارش بدم، چند مدلم دیدم خاصه. بادکنک هم تم مشکی طلایی.  هد ...

چ خوب ممنون ك راهنماييم كردي عكس داري ازمدلايي ك ديدي ست كادوش چنددرمياد دقيقا

وای عنوانت... خواهرشوهرم هر سال ب تولد شوهرم مونده زنگ میزنه ک تولدمه داداشمه چیکار میخوای بکنی اخ ...

اي خدا من فك ميكردم فقط خواهرشوهرمنه ك انقدرفضوله

😂😂😂😂😂😂 چه خواهر شوهر پر شور و هیجانی داری... حالا من اگه واسه همسرم هدیه بگیرم خانوادش میگن ار ...

خدایی این خانواده های شوهر یکی از اون یکی بیشعور تر

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
روز عشقه دیگه. عشاق ب هم کادو میدن، خانم و آقا نداره ک

ن عزیزم هم ولنتاین هم سپندارمزدگان فقط آقا ب خانم هدیه میده ماییم ک از حول حلیم افتادیم توی دیگ😐

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
ست کیف پول و کمربند که خیلی عالیه  تم رو سفید مشکی بزار برا آقایون خیلی مناسبه

ممنونم عزيزم ست كيف پول كمربند ب تنهايي خوبه؟دلم ميخواست يچيزديگه كنارش بگيرم

اي خدا من فك ميكردم فقط خواهرشوهرمنه ك انقدرفضوله

ن عزیزم مال منم هستم. ولی امسال ی تپل مپل براش گذاشتم کنار.... منتظرم نزدیکای تولد شوهرم بشه و فقط زنگ بزنه 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
چ خوب ممنون ك راهنماييم كردي عكس داري ازمدلايي ك ديدي ست كادوش چنددرمياد دقيقا

فدات. این سبک کیک ها. حالا ن دقیقا این. لباسم حدودا قیمت گرفتم ی تیشرت 100،پیراهن مردونه 200*شلوار جین250*ی کتونی350* یه تومن برا لباس کنار گذاشتم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊