2777
2789
عنوان

تولد همسر

833 بازدید | 112 پست

دوستان ٤مرداد تولدشوهرمه ميدونم هنوز خيلي وقت دارم اماذهنم خيلي درگيره ميخوام حسابي سوپرايز بشه ايده براي جشن تولدش وكادوش ميخوام دنبال يه كادوخيلي خاصم خودم ست كيف پول كمربند مدنظربوداما فك ميكنم زيادخاص نيس لباس اينا زيادداره عطرادكلن ك ميگن جدايي مياره نميخوام بخرم كسي ميتونه راهنماييم كنه ساعت ست داريم براي ولين گرفت برام،اگه بخوام ست كيف پول وكمربندبدم دركنارش يچيزديگه پيشنهاددارين ك بدم ميخوام خاص باشه حسابي سوپرايزبشه ي هديه باشه جلو مادرشوهرم كم نيارم چون امسال اولين سال تولدي ك متاهل شديم كنارهميم سال هاي قبل ب اعنوان پسرعموم بود ن همسرم،١١مراد هم تولد خودمه خلاصه،ممنون ميشم ايده براي جشنش وكادوش كيك شو خلاصه چي براي پذيرايي بگيرم تم چ رنگي كنم چي بپوشم بگين ببخشيد طولاني شد

یکی از عکسای خاطره انگیزتونو بده سیاه قلم بکشن

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه هرطال تولد گرفتی امسال تولد نگیر سوپرایز میشه

😂😂😂😂😂

منطقی به نظر میاد

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

من تصمیم گرفتم تولد شوهرم کیک مشکی سفارش بدم، چند مدلم دیدم خاصه. بادکنک هم تم مشکی طلایی. 

هدیه هم ی ست کامل لباس بیرون بخرم و ی سازی ک نداره. شام و ژله و دسرم درست میکنم

احتمالا مادرشوهرم بیاد خونمون تولدشوهرم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وای عنوانت... خواهرشوهرم هر سال ب تولد شوهرم مونده زنگ میزنه ک تولدمه داداشمه چیکار میخوای بکنی

اخ انقد کفری میشم خیلی نفهمه ب تو چ اخه پارسال تو خونمون ی هل پوک نبود 50 تومن بیشتر نداشتیم عصبیم کرد گفتم امسال زنگ بزنه ی حالی میدم بهش

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز