2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 112 پست

ببین بنظرم ببین بیشتر چی احتیاج داره نیازی نیست که خیلی خرج کنید بلاخره شما خرجای دیگه هم دارین خرید کیک و بقیه وسایل جشن بنظر من چون تو خونه خودتونی شمع سکه ای بگیر با گلبرگ گای قرمز جای جای خونه که میدونی رو میز روز زمین و... شمع بزار با سلیقه خودت بچین من برای همسرم تم تولد وسایلشو پسرونهرفتم به همراه بادکنک رنگ سفید ابی با فشفشه .و واسه هدیه هم ساعت دادم که همش دستشه .یک سریم فقط کیف پول دادم ولی چرم طبیعی چند سریم لباسو شلوارو ... مهم نیتت نه کادوی خیلی گرون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی بالاست ولی سعی خودمو می کنم بخرم. به نظرم ساعت ست خیلی شیکه

اره شیکع

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نمیدونستم 

سپندارمزدگان هم همینطور ولی چون ما کلا عادت دارم هر چی دیدیم انجام بدیم و دنبال فلسفه چیزی نمیریم واسه همین دختراهم کادو میخرن

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
ن عزیزم هم ولنتاین هم سپندارمزدگان فقط آقا ب خانم هدیه میده ماییم ک از حول حلیم افتادیم توی دیگ😐

طبق چی میگی اینو؟! روز عشاق،جنسیت مفهوم نداره اصلااا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اصلاااا مهم نیست. خودمون رو عشقه 😍😍😍😍

اره والا.😍 ولی امسال دهنش رو قراره جر بدم چون چند جا موش ول کرده هیچی نگفتم منتظر ی فرصتم ی حالی بگیرم ازش

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
ممنونم عزيزم ست كيف پول كمربند ب تنهايي خوبه؟دلم ميخواست يچيزديگه كنارش بگيرم

خیلی خوبه عزیزم منم برا نامزدم ست کیف پول و کمربند گرفتم خیلی خوشش اومد بزارش توی باکس خوشکل خیلی خوب میشه

سلاااامممم

عزیزم شما میدونی ولنتاین چرا اسمش ولنتاینه؟!

ن فقط شما میدونی. بخاطر اسم کشیشی ک اون عقد ممنوعه رو بست. حالا ربطش ب این ک فقط آقا کادو میده رو صریح توضیح بده😂😂

فدات. این سبک کیک ها. حالا ن دقیقا این. لباسم حدودا قیمت گرفتم ی تیشرت 100،پیراهن مردونه 200*شلوار ج ...

تهرانی؟

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
تهرانی؟

مشهدم 

من شوهرم برای تولدم سنگ تمام نمیزاره اونجوری که خیلی ادم سوپرایز باشه امسالم اولین تولدم که تو خونمون بودیم برام کیگ گرفته بود با بادکنک سن خودمو رفته بود یه پیراهن مجلسی گرفته بود. زیاد مردا تو این خطا نیستن منپ شوهرم مرداد تولدشه خودمم موندن چی بگیرم احتمالا فقط پولم برسه در حد یه کیک 

ترکوندی . همسرت خوشبخت ترین مرد جهانه      

فدات عزیزم. اما جبران ی دهم کارایی ک همسرم میکنه نمیشه