2777
2789
عنوان

تجربه های شخصی من برای مراقبت از مو

| مشاهده متن کامل بحث + 67002 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداخیرتون بده اینقدر دقیق زحمت کشیدید و نوشتید من موهام خیلی نازک و کم پشته و خییییلی نرم که روی هم ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم الان بعد ماهها اومدم سایت

ببین طبق تجربه ی خودم بخوام بهت بگم ،خب میدونی که شستن زیاد موها موهارو چرب تر میکنه ، تابستون خب من موهام بخاطر شستشو چرب شده بود ولی با روغن تراپی به حالت نرمال برگشت 

فقط لازمه بهت یاداوری کنم که کرچک و زیتون و بادوم ، باید قبل حموم استفاده بشن چن ساعت قبل حموم باید بزنین بذارین بمونه بعد بشورین 

ولی برای بعد حموم تنها روغنی که من توصیه میکنم روغن ارگان هست چون ظاهر مو رو چرب نمیکنه ولی مثلن نارگیل تو زمستون رو موهاتون جامد میشه و حالت تمیزی به موهاتون نمیده 

(پیج اینستا گیسوکمندها رو هم اگه پستاشو بخونی مطالب مفیدی واسه مراقبت از مو داره)

سلام عزیزم من از بچگی موهام کم پشت و نازک بی جون بودن واسه من هیچ راهی وجود داره ک موهام زیاد شن?&nb ...

راه درمان قطعی که نمیدونم چون مواردی ک من میدونم صرفن بر اساس تجربه خودمه 

ولی براساس تجربه ی خودم روغن کرچک  ساقه مورو ضخیم میکنه

ی سوال درباره مو اینکه روغن مو استفاده کنیم شپش میزنیم راسته؟

نه کاملا اشتباس

شپش از ناکجا بوجود نمیاد شما حتما باید در معرض استفاده از وسایل الوده ( شونه ، بالشت ، روسری و...)یا در نزدیکی فرد الوده قرار بگیرین تا شپش بگیرین 

سلام عزیزم من از بچگی موهام کم پشت و نازک بی جون بودن واسه من هیچ راهی وجود داره ک موهام زیاد شن?&nb ...

عزیزم منم از بگی اینطور بودم اما واقعا چیزای رو که توضیح دادن رعایت کنید ولی شامپو بدن سولفات مثل سبغ بزنید خیلی عالیه