2777
2789
عنوان

تجربه های شخصی من برای مراقبت از مو

| مشاهده متن کامل بحث + 66991 بازدید | 67 پست
بچه ها موهایی که نازک داره درمیاد این موهای نازک میریزه و موهای ضخیم جایگزین میشه اگه کسی دراین مورد ...

عزیزم اگ با تقویت این موها رشد کردن نمیریزن دیگ ولی از ریشه ب مرور زمان و با همون تقاویت های ک میکنی ریشه کلفت میشع و میرسه ب حد نرمال

سلام عزیزم من از بچگی موهام کم پشت و نازک بی جون بودن واسه من هیچ راهی وجود داره ک موهام زیاد شن?&nb ...

دقیقا منم اینجوری بودم موهام کم پشت و نازک بود و ریزش هم داشت از محلولی استفاده کردم چند مدت الان تأثیرشو دیدم عالی بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اما روغن تراپی ،ببین واسه من خیلی موثر بوده پس بطور خلاصه میگم من شب قبل اینکه برم حموم پوست سرمو ر ...

سلام

میشه مراقبت های بعد از حمام رو بگی دوست عزیز؟قبل و داخل حمام موهام کم ریزش دارن،بعد از حمام با اینکه میزارم کامل خشک بشه با دستمال نخی میپیچمشون،از سشوار استفاده نمیکنم،ولی باز گره خوره هستن و با برس کشیدن زیاد میریزن

دقیقا منم اینجوری بودم موهام کم پشت و نازک بود و ریزش هم داشت از محلولی استفاده کردم چند مدت الان تأ ...

سلام میشه بگین از چی استفاده کردین برای رشد موهاتون؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝