2777
2789
عنوان

تجربه های شخصی من برای مراقبت از مو

| مشاهده متن کامل بحث + 66991 بازدید | 67 پست
بچه ها موهایی که نازک داره درمیاد این موهای نازک میریزه و موهای ضخیم جایگزین میشه اگه کسی دراین مورد ...

عزیزم اگ با تقویت این موها رشد کردن نمیریزن دیگ ولی از ریشه ب مرور زمان و با همون تقاویت های ک میکنی ریشه کلفت میشع و میرسه ب حد نرمال

سلام عزیزم من از بچگی موهام کم پشت و نازک بی جون بودن واسه من هیچ راهی وجود داره ک موهام زیاد شن?&nb ...

دقیقا منم اینجوری بودم موهام کم پشت و نازک بود و ریزش هم داشت از محلولی استفاده کردم چند مدت الان تأثیرشو دیدم عالی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما روغن تراپی ،ببین واسه من خیلی موثر بوده پس بطور خلاصه میگم من شب قبل اینکه برم حموم پوست سرمو ر ...

سلام

میشه مراقبت های بعد از حمام رو بگی دوست عزیز؟قبل و داخل حمام موهام کم ریزش دارن،بعد از حمام با اینکه میزارم کامل خشک بشه با دستمال نخی میپیچمشون،از سشوار استفاده نمیکنم،ولی باز گره خوره هستن و با برس کشیدن زیاد میریزن

دقیقا منم اینجوری بودم موهام کم پشت و نازک بود و ریزش هم داشت از محلولی استفاده کردم چند مدت الان تأ ...

سلام میشه بگین از چی استفاده کردین برای رشد موهاتون؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝