2777
2789
عنوان

تجربه های شخصی من برای مراقبت از مو

67002 بازدید | 67 پست

امروز من انقدر تاپیک مو دیدم که تصمیم گرفتم به جای تک تک جواب دادن  خودم تاپیک بزنم و تجربه هامو یکجا بگم هرچی ک میخوام بگم تجربه شخصی خودمه و واقعن مفید بوده پس صادقانه بیانشون میکنم

انشاالله که بتونه بهتون کمک کنه 

اولین توصیه ای ک دارم اینه که ریشه یابی کنین مشکل موهاتونو و ازمایش بدین  ممکنه مواد معدنی کم باشه یا هورمونی یا عوامل دیگه ای ک دکتر بهتر میدونه

اما بطور کلی من براساس تجربه خودم راهنمایی میکنم 

اول اینکه استرس خیلی موثره رو ریزش مو پس جدی بگیرینش

دوم اینکه اگه موهات بلنده و بسته میشه شبها حتمن موقع خواب موهاتو بباف اینجوری تو طول شب موهات گره نمیخوره شکسته نمیشه و بخاطر کشش ریشه اش ضعیف نمیشه 

سوم برای حموم ،شامپوی حمومتو حدالامکان فاقد سولفات انتخاب کن سولفات باعث کف کردن شامپو میشه اما به مؤها اسیب میزنه ،یکم سخته برند بدون سولفات پیدا کنی امامیارزه البته برندهای تخصصی فاقد سولفات وجود دارن ک یکم قیمتشون بالا تره اما بعضی از برند های شامپوهای کودک داخلی هم فاقد سولفاتن الان دقیق یادم نیس.

اما درباره ی نحوه شستشو،بهتره سرچ کنی و کلیپ های شستشو صحیح موهارو از یوتیوب ببینی واقعن شستشو صحیح واسه من خیلیییییی موثر بود پس جدی بگیرین

از  شونه کردن موهای خیس بشدت پرهیز کن چون موهای خیس واقعن اسیب پذیرن بعد حموم با سشوار با باد ملایم ا فاصله دور خشک کن فقط یه کوچولو نم دار بمونه درسته سشوار و امثالهم ب مو اسیب میزنن اما موی خیس خودش میتونه خیلی بدتر باشه هم باعث میشه سرمابخوری هم خود مو اسیب میبینه پس هرگز با موی خیس  و نم دار نخواب ،یه سری اسپری های دوفاز هم هستن ک اسیب سشوار و ب حداقل میرسونن

موقع گرفتن نم موهات با حوله،حوله رو روی موهات نکش فقط اروم نمشو بگیر اینم میتونی سرچ کنی

اما روغن تراپی ،ببین واسه من خیلی موثر بوده پس بطور خلاصه میگم

من شب قبل اینکه برم حموم پوست سرمو روغن کرچک میزنم خود روغن کرچک چسبناکه ک البته تو نت خوندم میتونی با یکم روغن نارگیل مخلوطش کنی و اینجوری دیگ چسبناک نیس ،کرچک ب بنظر من باعث رویش مو ضخیم شدن ساقه مو  میشه و فوق العادس 

اما ساقه موهامو روغن زیتون و نارگیل و بادوم میزنم و میبافم و میخوابم صب میرم حموم 

بعد حموم هم میتونی از روغن ارگان استفاده کنی چون علاوه بر اینکه خیلی مفیده موهارو چرب نمیکنه جذبش خوبه و بوی خوبی داره 

اما درمورد نرم کننده،اگ میخوای نرم کننده استفاده کنی فقط و فقط به ساقه موهات بزن اصلن و ابدن نباید ب پوست سرت بخوره

اما درمورد بستن موها ،دم اسبی بستن موها و کلیپس و امثالهم بخاطر فشار وارده ب مو اسیب میزنه بهترین روش بستن مو بافتنه اونم نه خیلی سفت

بهترین نو برس و شونه هم نوع چوبی و بهترینشم بامبوعه  فلزی و پلاستیکی باعث موخوره میشن 

بهترین نوع روبالشتی هم ابریشمیه چون بآعث اصطکاک نمیشه و مو موخوره نمیزنه

شستن زیاد مو هم میتونه اسیب بزنه یا مصرف زیاد شامپو ،الان تابستونه عادیع ک روزی یه بار دوش گرفته بشه اما نباید مو روزانه شسته بشه هرچی بیشتر بشوری زودتر چرب نیشه هم بیشتر اسیب میبینه

سبوس برنج هم خوبه مصرفش

مکمل های مختلفی هم واسه مصرف وجود داره ک موثرن اما بهتره باتوجه به نتیجه ازمایشت در این مورد تصمیم گرفته شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته 😕

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
اره اولش سخته اما بعد عادتت میه و صدالبته نتیجه اش چون لذتذبخشه بهت انگیزه میده

مرسی که گفتی💋🥰

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
موهام رو کوتاه‌‌کردم الان پشیمونم .برای رشد سریع تر موهام چی کار کنم؟!

وای ببخشید الان اتفاقی پیامتونو دیدم ، نوتیفشو ندیده بودم شرمنده

برای رشد شامپو های کافیین دار استفاده کن 

و مکمل های مو مث زینک و بیوتین ، بهترین مکمل های کامل مو هم هیرویت و هیربست هستن که گرونن 

بنظرم کرچک هم ماساژش رو پوست سر موثره

دوست عزیز خیلی مفید بود؛برای نگه داشتن حالت موهای فر (تلفنی)نظری به غیر از موس و ژل ندارید؟

من چون خودم موهام صافه متاسفانه اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی دیدم تو کلیپ ها ک هستن محصولات تخصصی موی فر ک فوق العاده مو رو خوش حالت و سالم نگه میدارن   و مث ژل و موس هم نیستن 

خیلی ممنون😘 به نظرتون کپسول مولتی دیلی دانا هم بخورم مفیده

خواهش میکنم

منظورتون شرکت دارویی داناست؟من از  این شرکت مکمل زینک ب کمپلکس شو اکثرن مصرف کردم و کیفیت خوبی داشته بنظرم ،هم رو ناخونام هم رشد و تقویت مو ولی خب تو دوران قرنطینه ب دلیل کاهش تحرک باعث افزایش وزن میشه 

اما درمورد مولتی دیلیش تجربه ای ندارم 

ب هرحال اگه مکمل مخصوص مو استفاده کنید بنا به تجربه شخصیم میگم ک زودتر نتیجه میبینید

ولی انواع دیگ مکمل ها هم ب دلیل اینکه حاوی ویتامین ها و مواد معدنی موردنیاز بدن هستن قطعن موثرن ولی شاید دربازه زمانی طولانی تر

خواهش میکنم منظورتون شرکت دارویی داناست؟من از  این شرکت مکمل زینک ب کمپلکس شو اکثرن مصرف کردم ...

خداخیرتون بده اینقدر دقیق زحمت کشیدید و نوشتید

من موهام خیلی نازک و کم پشته و خییییلی نرم که روی هم میخوابه و بیشتر کم نشون میده و کلا زود هم چرب میشه،به نظر شما استفاده از روغن کرچک چربیه مو رو بیشتر نمیکنه؟