امروز من انقدر تاپیک مو دیدم که تصمیم گرفتم به جای تک تک جواب دادن خودم تاپیک بزنم و تجربه هامو یکجا بگم هرچی ک میخوام بگم تجربه شخصی خودمه و واقعن مفید بوده پس صادقانه بیانشون میکنم
انشاالله که بتونه بهتون کمک کنه
اولین توصیه ای ک دارم اینه که ریشه یابی کنین مشکل موهاتونو و ازمایش بدین ممکنه مواد معدنی کم باشه یا هورمونی یا عوامل دیگه ای ک دکتر بهتر میدونه
اما بطور کلی من براساس تجربه خودم راهنمایی میکنم
اول اینکه استرس خیلی موثره رو ریزش مو پس جدی بگیرینش
دوم اینکه اگه موهات بلنده و بسته میشه شبها حتمن موقع خواب موهاتو بباف اینجوری تو طول شب موهات گره نمیخوره شکسته نمیشه و بخاطر کشش ریشه اش ضعیف نمیشه
سوم برای حموم ،شامپوی حمومتو حدالامکان فاقد سولفات انتخاب کن سولفات باعث کف کردن شامپو میشه اما به مؤها اسیب میزنه ،یکم سخته برند بدون سولفات پیدا کنی امامیارزه البته برندهای تخصصی فاقد سولفات وجود دارن ک یکم قیمتشون بالا تره اما بعضی از برند های شامپوهای کودک داخلی هم فاقد سولفاتن الان دقیق یادم نیس.
اما درباره ی نحوه شستشو،بهتره سرچ کنی و کلیپ های شستشو صحیح موهارو از یوتیوب ببینی واقعن شستشو صحیح واسه من خیلیییییی موثر بود پس جدی بگیرین
از شونه کردن موهای خیس بشدت پرهیز کن چون موهای خیس واقعن اسیب پذیرن بعد حموم با سشوار با باد ملایم ا فاصله دور خشک کن فقط یه کوچولو نم دار بمونه درسته سشوار و امثالهم ب مو اسیب میزنن اما موی خیس خودش میتونه خیلی بدتر باشه هم باعث میشه سرمابخوری هم خود مو اسیب میبینه پس هرگز با موی خیس و نم دار نخواب ،یه سری اسپری های دوفاز هم هستن ک اسیب سشوار و ب حداقل میرسونن
موقع گرفتن نم موهات با حوله،حوله رو روی موهات نکش فقط اروم نمشو بگیر اینم میتونی سرچ کنی