2777
2789
عنوان

چی بخرم

208 بازدید | 29 پست

بچه ها فردا دوستم منو واسه جشن الفبا بچش دعوت کرده با هم تقریبا صمیمیم چی واسه بچش کادو بخرم اینم بگم فقط دوتا خاهراشن دوتا زنداشاشن من الان وضعیت مالیم ی کم بده ب نظرتون چی بخرم ک ب چشم بیاد چون رودروایسی هم دارم باهاش بعدم تا 50تومن

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

کتاب

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو بگو بخاطر کرونا نمیتونم رفت و امد کنم 😂

میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎

لوازم التحریر

کتاب

بازی و سرگرمی

خمیر بازی 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یعنی بچه های الان واسه اولین باد شکمشون‌هم‌جشن میگیرن😂

ما بچه بودیم تولدمون میشد میگفتن گمشو‌عوضی یاد خاطره تلخ بارداری ناخاستمو زنده میکنی😂😂

خب لامصب‌تو نمیتونی جلوگیری کنی بمن چه😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
کتاب چی

چون تازه الفبا تموم کرده کتاب حسن کوچولو از اینجور چیزا

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !