بچه ها فردا دوستم منو واسه جشن الفبا بچش دعوت کرده با هم تقریبا صمیمیم چی واسه بچش کادو بخرم اینم بگم فقط دوتا خاهراشن دوتا زنداشاشن من الان وضعیت مالیم ی کم بده ب نظرتون چی بخرم ک ب چشم بیاد چون رودروایسی هم دارم باهاش بعدم تا 50تومن
تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;) این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری l❤u کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎
چون تازه الفبا تموم کرده کتاب حسن کوچولو از اینجور چیزا
در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;) این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری l❤u کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !