2777
2789
عنوان

چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بچه های الان واسه اولین باد شکمشون‌هم‌جشن میگیرن😂 ما بچه بودیم تولدمون میشد میگفتن گمشو‌عوضی ...

😆😆

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
خب 50 تومن فقط اینو میشه خرید 

چرا مثلا؟؟

از کی تا حالا خودکار شده ۵۰ تمن من خبر نداشتم؟؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
خب 50 تومن فقط اینو میشه خرید 

واقعا خودکار 50تومنه کجا زندگی میکنی ک خودکار ۵٠تومنه

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

اگه بری لوازم تحریری اونجا وسایل مناسب نقاشی یا سرگرمی های فکری و دارن و بگو زیر پنجاه تومن باشه کلی وسیله نشونت میدن و یکی رو انتخاب میکنی☺ 

البته من خودم برای تولد خواهر زادم لباس و ماسک لاکپشت نینجارو خریدم که خیلی دوست داشت. ولی تو جشن الفبا میری میتونی همون لوازم و سرگرمی های فکری مناسب سنش بخری 

نمیشه چن باره رفتم خونشون😐

خب بنظرم واسش یه بازی فکری بخر 

میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎

سلام عزیزم

برای این قضیه بازیهای آموزشی که یادگیری حروف الفبای بچه رو تقویت کنه خیلی مناسبه، قیمتش هم حدودا ۵۰ تومنه تو سایت دیجیکالا این بسته آموزشی رو دیدم یادم بود گفته بودی قیمتش تا ۵۰ تومن باشه چیزهای دیگه هم بود یکیش ۲۰ تومن بود و اونیکی ۱۰۰ تومن، برای خریدش میتونی وارد لینک زیر بشی

https://b2n.ir/826739