بچه ها فردا دوستم منو واسه جشن الفبا بچش دعوت کرده با هم تقریبا صمیمیم چی واسه بچش کادو بخرم اینم بگم فقط دوتا خاهراشن دوتا زنداشاشن من الان وضعیت مالیم ی کم بده ب نظرتون چی بخرم ک ب چشم بیاد چون رودروایسی هم دارم باهاش بعدم تا 50تومن
تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
اگه بری لوازم تحریری اونجا وسایل مناسب نقاشی یا سرگرمی های فکری و دارن و بگو زیر پنجاه تومن باشه کلی وسیله نشونت میدن و یکی رو انتخاب میکنی☺
البته من خودم برای تولد خواهر زادم لباس و ماسک لاکپشت نینجارو خریدم که خیلی دوست داشت. ولی تو جشن الفبا میری میتونی همون لوازم و سرگرمی های فکری مناسب سنش بخری
میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎
برای این قضیه بازیهای آموزشی که یادگیری حروف الفبای بچه رو تقویت کنه خیلی مناسبه، قیمتش هم حدودا ۵۰ تومنه تو سایت دیجیکالا این بسته آموزشی رو دیدم یادم بود گفته بودی قیمتش تا ۵۰ تومن باشه چیزهای دیگه هم بود یکیش ۲۰ تومن بود و اونیکی ۱۰۰ تومن، برای خریدش میتونی وارد لینک زیر بشی