2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکلات دیگه چی بود که جدا شدی عزیزم؟چند ساله؟

قراره داستان زندگیمو بزارم ی روز خیلی زیاده و طولانی

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  
اره پرستارم ،من مشکل داشتیم خیلی ،جداشدم 

خوندم تاپیکتو. خب ببین شوهر من اونقد بد نیست بدی هاش علنی نیست که بتونم جدا بشم  اخلاقه که کدوم دادگاه ب من حق میده ب خاطر اخلاق با دو تا بچه جدا بشم. نه اهل خیانته نه معتاده نه دست بزن داره. نه شغل بدی داره. نه رفیق بازه. فقط مفت خور و بی ادب و بچه ننه است. که عذاب الیمه

خوندم تاپیکتو. خب ببین شوهر من اونقد بد نیست بدی هاش علنی نیست که بتونم جدا بشم  اخلاقه که کدوم ...

قابل تحمله ،کدوم شهری

😁😅🤣ببخشید

اگه بچه نداشتم قطعا جدا میشدم. دقیقا سر شیفت رفتن خ اذیتم میکرد بچه رو خودش نگه میداشت خودش که نه اوارش میکرد خونه مادر و خواهرش چقد عذابم میده منم از خانوادم دورم اونا شهر دیگه ان. چن ماهه بهش پول نمیدم الان خانوادم اومدن خونمون منو گذاشته تو منگنه که خرج کنم. میفرسته خونمون بی خرجی ولم میکنه میاد 

قابل تحمله ،کدوم شهری

ب نظرت با محبت درست میشه؟  ببین من میدونم که مردا رو میشه با زبون و محبت و... نرم کرد ولی دلم باهاش نیست. دست و دلم نمیره که بهش برسم. ازش بدم میاد از بس عذابم داده. 

من یکی از شهرای استان فارس

موفق باشی. برات آرزوی خوشبختی زیاد با ی نفر که واقعا قدرتو بدونه دارم. خداییش ما که شغلمون سخته دیگه تاب و توانی برا این کش وا کشای خانوادگی برامون نمیمونه. باید یکی باشه سنگ صبورت مرهم باشه نه نمک رو زخم. من چقد مورد عالی داشتم و این نصیبم شد خودم خواستم یعنی و شیره جونمو کشید. فقط ب خدا واگذارش کردم

مردی ک زد ب بی خیالی دیگه رو ب راه کردنش زمان میبره،تا اونجایی ک من دسگیرم شد شما حس تنفر نسبت بهش داری چون داری خرج میکنی و اون بی تفاوته ،و این خیلی حس بدیه مقایسه کردن با شوهر بقبه همکارا،و اینکه تو میخای اون از خانوادش بگزره و خونه رو پس بگیره ولی اون نمیکنه چنین کاریو ،ببین عزیزم تو کاری بهش نداشته باش اون براش عادی شده توهی بنالی و بگی بکن نکن و ی جورایی پوستش کلفت شده ،بهش محل نزار کار کن و بهش زیاد گیر نده ،بزار بفهمه و ببینه ک تو ناراحت و دلخوری هی بهش نگو  

اصلا درمورد خانوادش حرفی نزن بسپر ب خدا ،منم همیشه مامانم میومد خونمون خودم خرج میکردم بزار بخورن بدون منت نوش جونشون