2777
2789
عنوان

پس انداز

774 بازدید | 49 پست

من ی مقدار از درامدم پس انداز کردم دو تا بچه دارم و ی شوهر اویزون که پول خودشو خرج خونه و تحصیل خودش و رفاه خانوادش میکنه همشم دنبال پول منه. میگه تو باید خرج کنی. در حالیکه هر چی تو گذشته از درامد من خرج خودش و خانوادش کرده انکار میکنه و میگه تو دادی ب خانوادت!  من باید چکار کنم؟ از نظر خورد و خوراک مسکن و پوشاک همیشه ما رو تو مضیقه میذاره. خانوادش همیشه تو الویتن براش و پیشرفت خودش تو زمین باباش خونه ساختیم کلی پول و طلا ب اسم اینکه خونمونه از من گرفت اخرش خونه رو با کلید کامل تحویلشون داد  گف مال خودشونه ما رو اورد مستاجری و میگه اشکال نداره دست خانوادمه. ماشین که خریدیم همینطور. تو برا خرج کردنت مدرکی نداری. خلاصه که من شدم کوزت کار کنم خودش و خانوادش ب رفاه برسن. اصن بهش اعتماد ندارم. همش بدهی داره. ب اصلاح رفتارش یا اینکه ما الویت بشیم براش هیچ امیدی ندارم ما فقط با هم هم خونه ایم اونم ب خاطر دو تا بچه. زندگی عاطفیمون همون اوایل که دید نمیتونه ب جز مادر و خواهرش زن دیگه ای ببینه تموم شد بقیش زور الکی بود. شوهرم ی پسر بچه بی ادب و پر توقعه که فک میکنه زن اومده اینو ب آرزوهاش برسونه. 

شوهرای نی نی سایتی ها چشونه امشب  

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

آخه تو این زمونه میشه کسی خونه خودشو بده پدرو مادرش خودش بره مستاجری.‌‌‌....بعضی گفته ها قبولش سخته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرای نی نی سایتی ها چشونه امشب    

شوهر من همیشه همینطور بوده. ببین الان من مهمون دارم خانوادمن میگه تو باید خودت خرج کنی! پولاشو خرج کرده برا عروسی رفتن با خانوادش قرض کرده اما ب من میگه تو خودت باید خرج کنی. یارانمون. معیشتی وامی که دولت داد همه رو خودش برمیداره 

آخه تو این زمونه میشه کسی خونه خودشو بده پدرو مادرش خودش بره مستاجری.‌‌‌....بعضی گفته ها قبولش سخته

کاریه که شوهر من کرده. الان سه ساله. حاضر نبود ی دیوار بکشه وسط که ما زندگیمونو بکنیم. مادرش هر روز جنگ و دعوا راه مینداخت نمیتونست هیچی بهش بگه. فردای روزی که اومدیم مستاجری وسایلشو چید تو خونه ما. الانم ب من میگه مادرمو بیرون کنم تو بری بشینی اونجا!!!! من چی بگم بهش؟ اصن میتونم دیگه ب عنوان مرد زندویم بهش نگاه کنم؟؟ 

کاریه که شوهر من کرده. الان سه ساله. حاضر نبود ی دیوار بکشه وسط که ما زندگیمونو بکنیم. مادرش هر روز ...

چه آدم مزخرفیه....وچه خانواده فرصت طلبی

الان پدرو مادرا دور بچه ها رو دارن که تو این شرایط اقتصادی خراب کم نیارن....خداصبرت بده عزیزم نمیدونم چی بگم آروم شی😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کلا من هرمردیو دیدم زنش شاغله حساب باز کرده روپول زنه غیر از یکی دوتا زن ذلیل

ببین اگه برا زندگی خودشون اینده و بچه هاشون باشه اشکال نداره. این مرد ب من ب عنوان ی وسیله نگاه میکنه که خودش و خانوادش در رفته باشن

توهم دردو بلاتو عوض پول بهش بده خوبه بغل تومیخوابه اونوقت اول خانوادش متاسفم واسه مردی مث شوهرت بازم دم خانومی مث توگرم که بازم تاالان بهش پول میدادی خیلی زور داره توبری سرکاراونوقت پولتو بدی به شوهرت طلبکارم باشه ازت مدیونی یه قرون خرجش کنی یا بیاد بهت وعده های الکی بده ازچنگت دربیاره اخه مردحسابی زنو بچت مستاجری بکشن که مامانت بره بشینه خونه تو چطورمادرشوهرازخدابی خبرت قبول میکنه لعنت بهشون

بچه هام دنیامن😍😍😍😍