2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج💍💞

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 105 پست
من خودم دینم اسلام و قبول دارم هرچی خدام گفته حرامه پس مضر این و امثال این سایت هم فراوان قبول د ...

پس لطفا بفرمایید دین گفته نگین تحقیق علمی شده. چون برای شما دین کافیه. 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ما صرف اگاهی گفتیم همسر و برادر و پدر ایشون مختار هستن استفاده کنن 

دقیقا خب قبول داری داشته باش نداری هم نداشته باش اه

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جفتتون نقره بگیرید ک حق دوتا خانواده ضایع نشه و جفتتون میتونید استفاده کنید.ما نقره گرفتیم  شد ...

عااااللللیییهه میشه عکس حلقتو بفرستی ببینم😍💍خانوادتون مخالفت نکردن؟

این حرفها چیه؟ وافعا ادم متاسف میشه وقتی میبینه زنان مملکتش بدون پشتوانه ی علمی اینچنین روی یک مطلبی ...

به هر حال ضرر داره و احتمال عقیم شدن مرد هم هست 

واین موضوع صد درصد اتفاق نمی افته ونیاز نیست که حتما ثابت بشع به همه که این مشکل بوجود میاد 

ولی در عوض نقره برای مرد بسیار خوبه

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
مسمومیت با فلزات سنگین مثل سرب بحثش جداست با استفاده موضعی از طلا همچین چیزی اتفاق نمیوفته

از کجا مطمینین  در حالیکه استفاده موضعی از آهن زنگ زده باعث سرطان خون میشه

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
پس لطفا بفرمایید دین گفته نگین تحقیق علمی شده. چون برای شما دین کافیه. 

دین خیلی چیزا گفته و علم بعدش ثابتش کرده و خیلیاشم هنوز بهش نرسیده اینکه هنوز نرسیده نمیتونه مدعی این باشه ک وجود نداره

هم چنان ک دانشمندان اروپایی هم روی کتب اسلامی و قران کار میکنن

میخوام بگم علم و دین از هم جدا نیست

ولی ب هرحال خلاصه کلام وقتی یچیزی قبول نداری بگو قبول ندارم جوری رفتار نکن ک تو از جای دیگ اومدی بقیه از پشت کوه

یاد بگیر هرکس با هر نظری ک داره محترمه

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
هرچی تو شرع گفتن حرامه از نظر علمی هم ثابت شدس.منم شریدم حرامه ولی دلیل شرعی رو نمیدونم فقط میدونم خ ...

عزیزم میشه عکس حلقتو بفرستی ببینم؟😍شما چ سالی گرفتین؟؟؟ 

عزیزم منم با حرف دوستمون موافقم میشه شما رفرنستونو برای رد این مسله بگین خیلی دوست دارم بدونم کدومش ...

خب بلدی سفسطه کنید !!! اصلا نیازی به این تحقیق نبوده اگر اونجوری بود باید برای زنان هم تحقیق میشد!!! و اینکه من ادعا نکردم تحقیق صورت گرفته است دوستان شما ادعا کردند و گفتند تحقیق خواندند از انها باید تحقیق بخواهید . موفق باشید 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
هرچی تو شرع گفتن حرامه از نظر علمی هم ثابت شدس.منم شریدم حرامه ولی دلیل شرعی رو نمیدونم فقط میدونم خ ...

عزیزم مشکل اینه که ما علممون رو کامل میدونین و این عین جهله در حالیکه اگه علم کامل بود اینهمه بیماری و مشکل حل نشده نبود

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
اخی😍مام تو دوران دوستی حلقه داشتیم  الان اون همون حلقه دسشه ولی برا من ی نشون اوردن اونو میند ...

ممنونم گلم 

منم میگم میگم ما حلقه ست ازدواج هم بگیریم من همین حلقه الان و دستم میکنم حلقه اصلی همینه که الان دستمونه 💍💞

عااااللللیییهه میشه عکس حلقتو بفرستی ببینم😍💍خانوادتون مخالفت نکردن؟

ن چون دیدن جفتمون با هم کنار اومدیم و ایجور دوس داریم  هیچی نگفتن اره میفرستم از ما خیلی سادس چون. وقت خرید عجله داشتیم نشد بگردیم 

عزیزم این چیه آوردی!!!! شما اگر تو دانشگاه تز گدرونده باشی میدونی منبع علمی یعنی چه. منبع علمی یعنی ...

باش من حتی به انگلیسیم سرچ کردم جالبه بدونید برا پلاسمای خون تاثیر منفی میزاره شما که با سوادی بزار مردای اطرافت استفاده کنن حوصله بحث هم ندارم چیزی که دیدم و خوندم رو گفتم مختاری استفاده بکنی یا نکنی