بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرفها چیه؟ وافعا ادم متاسف میشه وقتی میبینه زنان مملکتش بدون پشتوانه ی علمی اینچنین روی یک مطلبی ...
خانوم محترم اگه چیزی قبول نداری تو مخ مردم نکن که وجود نداره شاید وجود داره و شما بی خبری😒
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
با وجود اتفاق نظر مراجع در حرام بودن استفاده از طلا برای مردان، استفاده از این فلز در بین آقایان رو ...
عزیزم این چیه آوردی!!!! شما اگر تو دانشگاه تز گدرونده باشی میدونی منبع علمی یعنی چه. منبع علمی یعنی مقاله ی علمی که تو یک جورنال علنی معتبر چاپ شده . نه که یک اخوند یا کسی بیاد تو سایت دیگه بگه تحقیق شده !!! نیازی هم به بحث با شما نمیبینم چون هر کس داتشگاه در حد فوق لیسانس خونده باشه منطور من را کاملا متوجه نیشه . من از علم حرف میزنم که شما ادعا کردی و شما دوباره نظر مراجع را گفتید . همون تحقیق را لینگ بفرست نه لینک این سایت را !!!!
این حرفها چیه؟ وافعا ادم متاسف میشه وقتی میبینه زنان مملکتش بدون پشتوانه ی علمی اینچنین روی یک مطلبی ...
من خودم دینم اسلام و قبول دارم هرچی خدام گفته حرامه پس مضر این و امثال این سایت هم فراوان
قبول داری داشته باش نداری هم نگو وجود نداره
عقیده ت بذار برا خودت
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
جفتتون نقره بگیرید ک حق دوتا خانواده ضایع نشه و جفتتون میتونید استفاده کنید.ما نقره گرفتیم شد صد تومن دونه پنجاه الان جفتمون دست میکنیم یادگاری هم نگه میداریم وقت فشار مالی هم نمی فروشیم.
خب بالاخره چی گرفتین؟؟ منم میخوام برای جفتمون و نقره بگیرم یا برای من طلا برای اون نقره که اینجوری ...
هنوز ک چیزی نگرفتیممم فقط درمورد حرف