2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج💍💞

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا اشعه داره؟!🤦🏼‍♀️😂 مگه ماده‌ی رادیواکتیوه؟! ضمنا توی لایه های زیرین پوست خون و مویرگ وجود دا ...

بیخیال هرطور صلاح میدونین شما عمل کنین

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
در نگاه ابتدایی شاید حق با شما باشد، ولی مطالعاتی که روی ساختار بدن زنان انجام شده نشان می‌دهند تفاو ...

میشه لطفا اون تحقیق را اینجا لینکش را بگذارید؟؟؟ این فقط در حد یک حرف است . 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
در نگاه ابتدایی شاید حق با شما باشد، ولی مطالعاتی که روی ساختار بدن زنان انجام شده نشان می‌دهند تفاو ...

ععع چه جالب

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
بله منم‌نمیدونستم ولی وقتی تحقیق کردم دیدم خیلی براشون ضرر داره به حدی ک میگن ممکنه سکته قلبی بیاره

چ جالب...اصلا تا حالا نمیدونستم...ولی ما مردای فامیلمون بعضیا۳۰ساله ک دستشونه بلاییم سرشون نیومده...

طلا اشعه داره؟!🤦🏼‍♀️😂 مگه ماده‌ی رادیواکتیوه؟! ضمنا توی لایه های زیرین پوست خون و مویرگ وجود دا ...

خب معلومه از طرق منافذو خلل پوستی جذب میشه همه ی عنصرها بخصوص فلزات تاثیر میذارن روی پوست 

مثلاً جیوه نباید به پوست برخورد کنه سرطان زاس

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
میشه لطفا اون تحقیق را اینجا لینکش را بگذارید؟؟؟ این فقط در حد یک حرف است . 

با وجود اتفاق نظر مراجع در حرام بودن استفاده از طلا برای مردان، استفاده از این فلز در بین آقایان رو به افزایش است، در این گزارش برای اثبات علت حرام شمردن آن برای مردان در دین مبین اسلام توضیحاتی ارائه خواهیم داد .

طبق بررسی‌های متعددی که صورت گرفته، تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان بیشتر از زن‌هاست، حال آن که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌های سفید می‌شود. به طور طبیعی با افزایش شمار گلبول‌های سفید، جا برای گلبول‌های قرمز خون کم شده و تعداد آنها به طور محسوسی کاهش پیدا می‌کند.

در واقع استفاده از طلا در مردان باعث بر هم خوردن تعادل میان گلبول‌های سفید و قرمز خون می‌شود. همین امر باعث بروز کم‌خونی در مردان و از سوی دیگر باعث بروز سرطان خون می‌شود که همگی بر اثر اختلال در گلبول‌های بدن مردان ایجاد می‌شود. اما در اینجا شاید این سوال ذهن شما را مشغول کند که پس چرا زنان می‌توانند از طلا استفاده کنند؟ اگر طلا روی تعادل گلبول‌های بدن مردان تاثیر می‌گذارد، پس زنان هم نباید از این امر مستثنا باشند.

در نگاه ابتدایی شاید حق با شما باشد، ولی مطالعاتی که روی ساختار بدن زنان انجام شده نشان می‌دهند تفاوت‌هایی جزئی در ساختار بدن زن و مرد وجود دارد. طلا حاوی اشعه‌هایی است که از پوست بدن رد شده و روی گلبول‌های بدن تاثیر می‌گذارد. این مساله در مورد مردان کاملا صدق می‌کند ولی در زنان خیر. در زنان بین لایه پوست و گوشت، یک لایه چربی وجود دارد اما در مردان این لایه وجود ندارد. همین لایه محافظ چربی است که همانند سدی محکم مانع از رسیدن اشعه‌های مضر طلا به بدن زنان می‌شود.

به این ترتیب تاثیر منفی روی گلبول‌های قرمز خونی در مردان یکی از مضرات استفاده از طلا در آقایان است.

استفاده همه نوع طلا ممنوع
وقتی صحبت از طلا به میان می‌آید، همه جواهرات ساخته شده از آن را در بر می‌گیرد. زنجیر طلا، انگشتر طلا، حلقه طلا، بند ساعت و حتی عینک طلا و حتی سروکار داشتن با طلا و طلاسازی هم می‌تواند برای مردها مشکل ایجاد کند و فرقی هم نمی‌کند مدت کوتاهی با این طلا در ارتباط باشید یا طولانی، به هر حال برای مردان منع استفاده دارد. اما در برخی شرایط از طلا و سایر فلزات از قبیل نقره به عنوان درمان استفاده می‌شود و گاهی نیز این فلز در دندان سازی و جراحی استخوان‌ها کاربرد دارد.
در این حالت چون صرف درمان بوده و برای برطرف کردن مشکل و بیماری ایجاد شده مورد استفاده قرار می‌گیرد، ایرادی ندارد. کما این که شواهد حاکی از آن است که در طب سنتی چینی و در طب سوزنی گاهی برای درمان برخی بیماری‌ها از سوزن‌های طلایی یا نقره‌ای استفاده می‌کنند.
طلا به طور کلی به 3 رنگ زرد، سفید و قرمز در بازار وجود دارد و مهم نیست مردان از چه رنگ طلا استفاده کنند، بلکه مهم ماهیت طلاست که در هر سه رنگ آن وجود دارد.
در این بین برخی فکر می‌کنند طلا سفید همان پلاتین است ولی پلاتین فلزی جداگانه و با طلا سفید متفاوت است. طلا سفید همان طلای زرد رنگی است که با مخلوط کردن مقداری نقره به رنگ سفید در می‌آید و قطعا استفاده از آن برای مردان هم حرام است و هم ضرر دارد. ولی پلاتین که فلز متفاوتی است هیچ یک از اشعه‌های منفی طلا را نداشته و هیچ منع استفاده‌ای هم برای مردان ندارد و با خیال راحت می‌توانید از این قبیل جواهرات همانند پلاتین یا نقره که حتی برای بدن مفید هم هستند، استفاده کنید.

گفتم شاید تبلیغ باشه لینک نزاشتم متن کلی همینه تو سایت خبری نوشته شده

دوستان هرکسی یک عقیده ای داره تا اونجایی که من میدونم و تحقیق کردم میگن برای مرد خوب نیست اصلا جدا از اسلام  میگن خوب نیست و باعث سکته قلبی هم میشه من خودم‌ یک جا خوندم برای همین ترسیدم به فکر افتادم

من ب عشقم گفتم گف من نقره میپوشم کفتم نمیشه گف هدف این ک ما متعهدیم چرا باید پول الکی اضافه بدیم وقتی پلاتین گرون

گفت من طلا نمیپوشم چون ضرر داره پلاتینم چون گرون نمیپوشم فقط نقره😐

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎