2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج💍💞

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 105 پست
خب بلدی سفسطه کنید !!! اصلا نیازی به این تحقیق نبوده اگر اونجوری بود باید برای زنان هم تحقیق میشد!!! ...

😂😂😂حتی برا حرفت مدرک نداری ⚠

طبل تو خالی صدا زیاد داره

لاقل ما ی مدرکی از،سایت و دین و شرعمون داریم

شما چی

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
خب بلدی سفسطه کنید !!! اصلا نیازی به این تحقیق نبوده اگر اونجوری بود باید برای زنان هم تحقیق میشد!!! ...

چه بی تربیت من کاملا محترمه سوالمو پرسیدم واقعا متاسفم امثال شما دم از علم میزنید یعنی چی سفسطه ؟

وقتی کاملا نظر مقابل رو رد میکنید باید چیزی برای ارایه داشته باشین حرف رو همه میزنن

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه بی تربیت من کاملا محترمه سوالمو پرسیدم واقعا متاسفم امثال شما دم از علم میزنید یعنی چی سفسطه ؟ و ...

دوستان لطفا بحث نکنین ممنون👌نمیدونم حق با کی هستش ولی لطفا بحث نکنین هرکسی نظرش و عقیده اش محترمه لطفا بحث نکنین ممنون میشم😍

😂😂😂حتی برا حرفت مدرک نداری ⚠ طبل تو خالی صدا زیاد داره لاقل ما ی مدرکی از،سایت و دین و شرعمون د ...

دوستان لطفا بحث نکنین ممنون👌نمیدونم حق با کی هستش ولی لطفا بحث نکنین هرکسی نظرش و عقیده اش محترمه لطفا بحث نکنین ممنون میشم😍

چه بی تربیت من کاملا محترمه سوالمو پرسیدم واقعا متاسفم امثال شما دم از علم میزنید یعنی چی سفسطه ؟ و ...

کسانی ک دم از علم میزنن و شرع زیر سوال میبرن

کسانی ک حرمت تبادل نظر و اینک هرکس عقیده ش محترم

و جوری رفتار میکنن ک اونا از ناف پاریس و المانن ما از پشت کوه طبل تو خالی بیش نیستن

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

دقیقا همه رو داره میخوره با اخلاق خوشگلش انگار حرف رو از خودمون در اوردیم 

دوستان لطفا بحث نکنین ممنون👌نمیدونم حق با کی هستش ولی لطفا بحث نکنین هرکسی نظرش و عقیده اش محترمه ل ...

بدم میاد از این روشنفکر نماها⭐

دوستان لطفا بحث نکنین ممنون👌نمیدونم حق با کی هستش ولی لطفا بحث نکنین هرکسی نظرش و عقیده اش محترمه ل ...

شرمنده استارتر نمی‌خواستم بحث تاپیک رو عوض کنم ببخشید🌹

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
شما نیاز نیست نگران باشی که من میگم یا نه ... من دوست ندارم اطلاعات علط اینجا منتشر بشه بعنوان یک شخ ...

😂😂😂😂

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

نمیدونم چرا عادت کردن دین ببرن تو قهقهرا علم ببرن بالای بالا

باور کنید شرع و علم مثل دو بال پرنده ن

من خودم دارم پزشکی میخونم بعد یسریا میان تحصیلات اکادمیک حرف میزنن

😂😂😂😂

مدرکم نداره برا حرفش

عزیزم من دوتا انگشنر دارم ی دونه طلاس ک سر نشون اوردن اونو دست راستم کردم یه دونه هم حلقه ست نقرمونه ...

چقدر خوب حالا من چیکارکنم یعنی؟

بنظرت خوبه یک حلقه بعدا طلا بگیریم برای من که ست نباشه مثلا از این تک نگین ها 

بعد یک ست حلقه نقره برای عروسی ؟

چقدر خوب حالا من چیکارکنم یعنی؟ بنظرت خوبه یک حلقه بعدا طلا بگیریم برای من که ست نباشه مثلا از این ...

خ ی طلا سفید و ی نقره یا پلاتین برا شوهرت بخر