2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج💍💞

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 105 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من دوتا انگشنر دارم ی دونه طلاس ک سر نشون اوردن اونو دست راستم کردم یه دونه هم حلقه ست نقرمونه ...

مبارکه عزیزم 

براقه نقره؟

استیل و طلا فکر کنم براقیتشون بیشتر از نقرس درسته؟

میشه اون یکی حلقه که گفتین طلا هستش هم بفرستین ببینم

مدرکم نداره برا حرفش

فقط میخندم من🤦😅😅

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
از کجا مطمینین  در حالیکه استفاده موضعی از آهن زنگ زده باعث سرطان خون میشه

این به خواص فلزات ربط داره

بعضی هاشون این ویژگی رو دارن و بعضی ها ندارن

مثلا اورانیوم ممکنه رادیواکتیو باشه و باعث سرطان بشه اما همه‌ی فلزات که اینجوری نیستن

حتی به سری از فلزات مثل زینک و اهن توی بدن باید باشن تا سالم بمونیم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
جنسش چیه؟ عکسشو‌میفرستی ببینم😍

طلا عزیزم برای خودم برای شوهرم طلا سفید 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 یه روز یه قاصدک میزد تو هوا پرسه ناراحت و گریون،فراری از لحظه🖤🕊